Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Budapestiek tudnátok segíteni?

Budapestiek tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Holnap üzleti útra megy a férjem Pestre, és elkísérjük. kb 1,5-2 órás szabadidőm lesz amikor a kisfiammal fogok sétálni a Deák környékén (7 hós). Tudnátok ajánlani olyan beülős barátságos helyet (pl kávézó, cuki), ahol van pelenkázó, és nem néznek ki kisbabával? Arra az esetre, ha esne az eső vagy pelusoznom kellene...

Köszi

2015. jún. 2. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
30 fokos kánikula lesz holnap, tehát esőre ne számíts. Pelenkázó meg a beülős helyek 80%-ban van. Sehonnan nem fognak kinézni azért mert gyereked van.
2015. jún. 2. 14:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
80 százalékban? Én még egy kávézóban sem láttam pelenkázót.
2015. jún. 2. 14:55
 3/6 A kérdező kommentje:
A nyugati mekiből is kinézték az anyukát :), azért kérdem, hogy nincs-e vmi bababarát hely a környéken?
2015. jún. 2. 15:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Helyet nem tudok ajánlani, mert én mindkét gyerkőcömet simán átpelusoztam a babakocsiban. A szoptatással sem volr gondom, bárhol megoldottam mindenféle kellemetlenség nélkül.

Nem akarok lavinát elindítani 'nyilvános szoptatás' témában.

Holnao valóban kánikula lesz, én a helyedben egy ligetes, árnyékos parkba mennék egy pléddel és egy kis elemózsiával, és hűsölnénk. Egy 7 hónapost simán le lehet már tenni kúszni-mászni egy kicsit a fűbe. A takarón simán tisztába is teheted.

2015. jún. 2. 15:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Van a Helloanyu nevezetű hely, kifejezetten babás, kigyerekeseknek, nagyon dícsérik :) Ott van a Deák környékén (Csányi utca 7.), keress rá ;)

2015. jún. 2. 16:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a Cserpes Tejivót (Sütő u., a Meki mellett), emlékeim szerint ott megoldható a pelenkázás.
2015. jún. 2. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!