Budapestiek tudnátok segíteni?
Holnap üzleti útra megy a férjem Pestre, és elkísérjük. kb 1,5-2 órás szabadidőm lesz amikor a kisfiammal fogok sétálni a Deák környékén (7 hós). Tudnátok ajánlani olyan beülős barátságos helyet (pl kávézó, cuki), ahol van pelenkázó, és nem néznek ki kisbabával? Arra az esetre, ha esne az eső vagy pelusoznom kellene...
Köszi
Helyet nem tudok ajánlani, mert én mindkét gyerkőcömet simán átpelusoztam a babakocsiban. A szoptatással sem volr gondom, bárhol megoldottam mindenféle kellemetlenség nélkül.
Nem akarok lavinát elindítani 'nyilvános szoptatás' témában.
Holnao valóban kánikula lesz, én a helyedben egy ligetes, árnyékos parkba mennék egy pléddel és egy kis elemózsiával, és hűsölnénk. Egy 7 hónapost simán le lehet már tenni kúszni-mászni egy kicsit a fűbe. A takarón simán tisztába is teheted.
Szia!
Van a Helloanyu nevezetű hely, kifejezetten babás, kigyerekeseknek, nagyon dícsérik :) Ott van a Deák környékén (Csányi utca 7.), keress rá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!