Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen komplett gyerekszobabút...

Milyen komplett gyerekszobabútorotok van? Linkelnétek képet is?

Figyelt kérdés
Nem a babás korszak érdekel mert azon túl vagyunk, inkább a kisgyermekkori szobabútorok. Azon belül is a szín világ, meg a praktikusság elve, mivel panel szoba nem túl nagy én viszont nem szeretem ha zsúfolt a lakás. Kislányom már 22 hónapos és elérkezett az idő, hogy új bútort kapjon.Több és nagyobb ruhái vannak már, egyre több játék stb.. Viszont tanácstalan vagyok. Sokat néztem a neten, de vagy megfizethetetlen, vagy csiri-csáré ízléstelen.
2010. febr. 26. 23:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Én ezen az oldalon néztem ki a lányomnak egyet... bár az árát még nem tudom... :)

[link]

2010. febr. 26. 23:19
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

Szia! Mi ezt az elemes bútort választottuk a Retz-ben. 5 hós a kisfiunk, de előre gondolkodtunk, és nem bababútort, hanem ifjúsági szekrénysort kerestünk, hogy később ne kelljen lecserélni, amikor már rajzolni akar, vagy kisiskolás lesz. Egyébként több elemből állítottuk össze, mivel elemes bútorról van szó, és több színben is létezik, mi a bükk/kék variációt választottuk (létezik még bükk/zöld, és sima bükk is). Kiságyat pedig egy másik bútorboltban vettünk hozzá, sima bükköt.

A szekrénysort pedig úgy állítottuk össze (9 m2-es szobába), hogy van két darab sarokszekrény, egy darab alul 4 fiókos, felül pedig 3 polcos szekrény, van egy darab 4 fiókos komód, és van egy darab íróasztal, a rá szerelhető feltéttel.

Az ágy pedig ennek a családnak az ágya:

[link]

(B)

2010. febr. 27. 06:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Ja, és itt lehet látni nagyjából, hogy a szobában hogy néz ki (legalsó kép):

[link]

(B)

2010. febr. 27. 06:51
 4/7 anonim ***** válasza:
2010. febr. 27. 07:54
 5/7 anonim ***** válasza:
www.faktumbutor.hu
2010. febr. 27. 11:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Igazán köszönöm nagyon sokat segítettetek. A Faktum bútorok nagyon szépek de nem találok árakat. Lehet rossz helyen nézelődtem?
2010. febr. 27. 12:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Közben megtaláltam az árakat is. Köszönöm
2010. febr. 27. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!