Milyen komplett gyerekszobabútorotok van? Linkelnétek képet is?
Én ezen az oldalon néztem ki a lányomnak egyet... bár az árát még nem tudom... :)
Szia! Mi ezt az elemes bútort választottuk a Retz-ben. 5 hós a kisfiunk, de előre gondolkodtunk, és nem bababútort, hanem ifjúsági szekrénysort kerestünk, hogy később ne kelljen lecserélni, amikor már rajzolni akar, vagy kisiskolás lesz. Egyébként több elemből állítottuk össze, mivel elemes bútorról van szó, és több színben is létezik, mi a bükk/kék variációt választottuk (létezik még bükk/zöld, és sima bükk is). Kiságyat pedig egy másik bútorboltban vettünk hozzá, sima bükköt.
A szekrénysort pedig úgy állítottuk össze (9 m2-es szobába), hogy van két darab sarokszekrény, egy darab alul 4 fiókos, felül pedig 3 polcos szekrény, van egy darab 4 fiókos komód, és van egy darab íróasztal, a rá szerelhető feltéttel.
Az ágy pedig ennek a családnak az ágya:
(B)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!