Komplett babaágyneműt rendelnék interneten. Melyik oldalon tegyem?
paplan+párna+fejvéd+baldachin+ esetleg zsebes tartó
Ezeket szeretném egy garnitúrában.
A www.szopiparna.hu oldalról rendelt vki közületek? Milyen minőségű?
én itt vettem és nagyon szép:
Én innét rendeltem, nagyon korrektek, és még személyre szabottat is varnak neked ha szeretnéd. (pl. ha plusz függönyt is szeretnél)
Sziasztok!
A szopiparna.hu-tól vagyok. Mivel a harmadik kérdésre senki nem válaszolt, én megteszem, bár "öndicséret büdös". Ennek ellenére nyugodt szívvel ajánlom a termékeinket, mert a neten egy cégnek öngyilkosság valótlant állítani a gyártmányairól, mivel hamar kiderül az igazság, elég, ha csak egy vevő elégedetlen a minőséggel és rögtön elterjed. Ezen felül mi egy éves, 100%-os megelégedettségi garanciát adunk az általunk gyártott termékekre, ami azt jelenti, hogy a vásárlástól számított egy éven belül kérdés nélkül visszafizetjük a termék árát, ha valamiért elégedetlen az ügyfelünk. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy ez hányszor fordult elő eddig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!