Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is ilyen vad a babája?...

Titina2014 kérdése:

Másnak is ilyen vad a babája? 8 hónapos és már hónapok óta mar, karmol. Többnyire ez csak játék nála, de állandóan tele vagyunk sebekkek. Már próbáltam kedvesen, határozottan és kissé erélyesen is, de hiába.

Figyelt kérdés
Újabvan cicizés közben folyamatosan ütöget.Van ötletetek hogyan szoktathatnám le ezekről?
2015. jún. 1. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem dagaszt,meg markolászik. olyan mint egy macska. sokat nem tudsz tenni,rászólsz,fogod a kezét. mikor már szinte tépte a mellem (pukiznia kellett és olyankor szinte tombol) na akkor adtam rá egy kis kesztyűt. jobb mintha tele lennék karmolással,meg azért én sajnálom a bőrt. mert ugye csak a mellem,oké szoptatok de azért ne legyen már szétcincálva ha nem muszáj
2015. jún. 1. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:
8 hónapos kislányom ugyan ilyen, állandóan karmol, nem emlékszem, hogy a fiam is ilyen lett volna... Nem merem magamhoz közel engedni mert csúnya sebeket csinál az arcomra meg a nyakamra, max úgy ha lefogom a kezeit... Én nem szoptatok.
2015. jún. 1. 20:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Amúgy nem tudok én sem csinálni vele semmit, szoktam neki mondani hogy nem szabad de hiába... tudom hogy még nem érti, vagy ha érti is úgy sem fogja még most abba hagyni. Szerintem hamarosan elmúlik ez az időszak.
2015. jún. 1. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Életkori sajátosság, magától el fogja hagyni! Mondani persze lehet neki határozottan, hogy NEM!, de ne várjátok el még tőle, hogy hallgatni fog rá. Büntetni semmi értelme, mert egész egyszerűen ebben a korban még nem értené, miért büntetik. Lesz majd az az időszak is, amikor minden pelenkacsere egy közelharc lesz erős rúgásokkal stb. Teljesen természetes, ilyenek is tudnak lenni a babák...
2015. jún. 1. 21:25
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Most egy kicsit megnyugodtam,hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával. :-)

2015. jún. 2. 05:39
 6/6 anonim válasza:
Az unokahúgom 1,5 éves koráig rettegésben tartotta az egész családot a borotvaéles körmeivel. Hihetetlen milyen sebeket tudott okozni.
2015. jún. 9. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!