Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lányom 1,5hetes, és egész nap...

Lányom 1,5hetes, és egész nap üvölt, ha kézbe van, ha nem. Sétálni el sem merem vinni. Másnak is ilyen a babája, vagy csak az enyém?

Figyelt kérdés
Mit lehet csinálni vele?Próbálgatjuk a sok hasfájás ellen szert..stb,nem hagyom,vagy hagynám siRNi,ölembe van,de ott is üvölt.Nem merek vele kimozdulni,mert semmivel nem TUdom MegnyUgtatni.A cumiT nem fogadja el,se a cumisüveget.MiT csinálhatnék?Úgy elvagyok keseredve,mert iTT a jó idő,és itt dekkolunk a lakásba az üvöltŐ lányommal,akin nem TUdok segiteni :(
2015. jún. 1. 12:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy reflux-os? nem bukik esetleg? lehet hogy csak az időjárás megviseli őt is.
2015. jún. 1. 13:14
 12/25 A kérdező kommentje:

pár napja álltunk át a 3óránkénti evésre,előtte 2óránként etettem,de ugyanúgy üvöltött,meg amikor a dupláját ette,akkor is.

Azért nem szeretném cicire tenni mindig,mert akkor meg tuti azért fájna a hasa,vagy mégjobban fájna,mert tele eszi magát,akárhányszor cicire tenném.Na meg egész nap nem lóghat rajta.

Utánajárok ennek a kendőnek,bár sose szimpatizáltam vele,nem "az én stilusom",vagy nem is tudom hogy fogalmazzam meg...persze a gyerekemért mindent!De olyan bonyolultnak tűnik,meg egyedül hogy lehet feltenni főleg úgy,hogy gyerekkel együtt?Meg most jön anagy meleg,nem sülünk be mindketten ebbe?

2015. jún. 1. 13:14
 13/25 A kérdező kommentje:
mi a reflux tünete?Csak a bukás?Mert azt nagyon ritkán szokott,eddig talán 2x.A büfi nehezen megy,nem is mindig sikerül,hiába büfiztetem sokáig.
2015. jún. 1. 13:15
 14/25 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű felkötni, és akkor tettem bele a babát, amikor már megvolt felkötve. A végén. Két zseb lesz, az tartja :) Melegben sem volt rossz, persze nem kell hozzá beöltözni :) mi szerettük. A másodikkal is ezt tervezem.
2015. jún. 1. 13:16
 15/25 anonim ***** válasza:
refluxnál két típus van, van mikor nem jön fel mindig,teljesen. ilyenkor azért lehet hallani,ahogy feljön,és ahogy visszanyeli. a szájszaga enyhén,jobban savas,mikor már feljövöget akkor elég erősen is. a torkát marja a sav ezért majd idővel köhögni fog,egyre többet. másfél hétnél még szerintem nem. evés közben ha akkor jön fel,félre is nyelnek. a legjobban akkor ordítanak,ha vízszintesbe teszed,és legkevésbé ha függőlegesben van. minnél jobban marja,annál keservesebb a sírás.
2015. jún. 1. 13:19
 16/25 anonim ***** válasza:

Nehéz,de első körbe Te próbálj meg egy kicsit megnyugodni. :)

Egy 10 napos babáról beszélsz és már rendszert állítasz fel neki meg hasfájás elleni szereket?

Az éhségen kívűl lehet melege is, fázhat is, kényelmetlen lehet a ruha vagy a pelus is.

Ki kell találni, hogy mi a baj, nem csak a hasfájás miatt sírhat egy ilyen pici.

2015. jún. 1. 13:21
 17/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Természetesen végig nézem mindig a további lehetséges okokat,kakis,pisis pelus,fázik,e melege va..stb,de mikor ezek rendbe vannak,gondolom marad a hasfájás,mivel megfesziti magát,huzogatja a lábait,tekeredik,és pukizik nagy nehezen.Igy nyilván nem fogom mindig cicire tenni,mert azzal csak rontok a helyzetén,és mégjobban fájni fog a hasa.

Tehát semmi rendszert nem állitok fel,csupán 2-3 óránkét eszik,ennyi.

Van mikor köhög,nyelt is már félre cicizés közbe,ht nem tudom hogy most ez reflux miatt e vagy sem,nagyon remélem hogy nem....

2015. jún. 1. 13:31
 18/25 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen volt a babám. 8 hetes korától jobb lett, de addig nagyon sokat sírt. Utána is elég sírós volt és sokat volt ölben, de valamivel jobb lett. Nekem is sokan ajánlották a kendőt, amit nem vettem akkor csak utána szereztem be. Már bánom! Hiszem, hogy sokkal jobb lett volna kendőben mászkálni vele neki is és nekem is. Nekem abból a szempontból, hogy jobban bírtam volna, nem lett volna olyan megterhelő, mivel szabadabban mozoghattam volna vele. Szóval a következőnél alap lesz a kendő. Én sem mertem vele sehová elindulni, mert a babakocsit utálta. Ez a probléma is a kendővel oldódott meg, később amikor már tudott ülni, a sportrész már nagyon bevált. Cumit nekem sem fogadott el soha, pedig néha de jó lett volna. És tényleg tedd többet mellre. Ne foglalkozz a védőnővel, mert ő csak a nagy átlagot mondja, hogy így kellene lenni, de az nem szent írás. Volt nekem is olyan, hogy nem evett 4-5 óráig, de olyan is, hogy 1,5 óra múlva megint éhes volt. Szóval nyugi! Engedd el magad, szerezz be egy kendőt, menjetek úgy sokat sétálni(még ha eleinte csak rövid időket is a közelben) és tedd sokat mellre! ÓÓÓ, ha előről kezdhetném mennyivel más lenne. Na, de könnyű ezt utólag mondani...Csak éltessen az a tudott, hogy jobb lesz és nem olyan lehetetlen ez!!! Kitartást!
2015. jún. 1. 14:22
 19/25 anonim ***** válasza:
Ja és hasfájásra nekünk csak és kizárólag a Colief cseppek jöttek be. Tudom drága, de minden pénzt megért, hogy ne szenvedjen és nem is kellett sokáig szedni, mert utána egyre jobb lett és végül elhagytuk. És én sem voltam az a kendős típus, kifejezetten ódzkodtam tőle. :) Pedig a legjobb dolog!!!
2015. jún. 1. 14:26
 20/25 A kérdező kommentje:

köszönöm!

Mos ezt a Biogaia-t vettük,hát ez se olcsó....de mindegy,csak használna....

2015. jún. 1. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!