Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki azt irja: 'leszoktattam...

Aki azt irja: 'leszoktattam az ejjeli evesrol', az hogy csinalta?

Figyelt kérdés
2015. máj. 28. 21:35
 1/3 anonim ***** válasza:
26%
2 hónapos korában szoktattam le a fiamat, amikor éjfél után megébredt akkor magam mellé fektettem és visszaaltattam, simogattam elringattam... 2-3 nap után már csak az azt követő evésre ébredt meg, 1 hét után jött ugyanígy a következő evés helyett a visszaaltatás :) 2 hét alatt átaludta az éjszakát :) (lányomnál is bevált ez a módszer 15 éve és most is az 1 éves fiamnál, és nem szokott arra rá, hogy mellettem aludjon azóta is a saját ágyában alszik)
2015. máj. 28. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:
nem adtam neki cicit.. addig jarkaltam be simogattam cumiztattam amig el nem aludt es 1 nap alatt rajott hogy igy is vissza lehet aludni.
2015. máj. 28. 21:47
 3/3 anonim ***** válasza:
69%

Nem adtam nekik éjjel cicit, ebből állt a "nagy titok" :) 1 évesek voltak, kb. óránként felkeltek éjjel szopizni, én már balesetveszélyes voltam a fáradtságtól, mert hiába aludtak mellettem, nem tudtam úgy aludni, hogy a mellemet csócsálták egész éjjel. A kisebbiknél az volt az utolsó csepp a pohárban, hogy reggel már hányt.

Ennyi idősen már 100%-ra tudtam, hogy nem az éhség miatt kelnek. Nem hagytam őket magukra, nem csuktam rájuk egy pillanatra sem az ajtót, ringattam, simogattam őket, csak cicit nem kaptak. Pár éjszaka alatt megszokták, és mindenki boldogabb volt.

2015. máj. 28. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!