A 10 hetes babám székrekedéses. Hogyan kell készíteni a cukros kamillateát?
Nálunk is a kammillatea volt hatásos ilyenkor: én nem filtereztem, hanem egy babakanál kamillavirágot tettem egy bögrébe, közben felforraltam a vizet, és azzal forrázztam le. 4-5 percig hagytam, majd leszűrtem.
Volt, hogy édesköményt is tettem hozzá, meg ánizsmagot. Ezek vannak itthon. Cukrozni én úgy cukroztam, hogy amikor forrt a víz, tettem bele egy babakanálnyi cukrot, és forraltam még így pár percig, csak utána öntöttem rá a füvekre. Egy 125 ml-s cumisüvegbe öntöttem, de 20-30 ml-nél többet nem ivott belőle sosem. De már ez is elég volt.. :o)
Én mondjuk azért nem cukroztam a teát, mert a Gripe watert mindig így adtam neki szopi után, hogy belekevertem a 20 ml teába. Így édes is volt, megitta, meg a GW-t is megkapta. Nálunk ez volt a desszert :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!