Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 10 hetes babám székrekedéses...

A 10 hetes babám székrekedéses. Hogyan kell készíteni a cukros kamillateát?

Figyelt kérdés
A 3. napon már nagyon szenved a kisfiam. Ilyenkor Laevolac-ot szoktam neki adni a gyerekorvos tanácsára, de olvastam, hogy a cukros kammilatea is segíthet. Hogyan kell ezt készíteni? Mennyit és milyen gyakran adjak neki?
2010. febr. 26. 15:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem amíg csak anyatejes volt 5-6 naponta volt kaki. A 4. nap adtam neki 30 ml kamillateát ( sokáig nem kell áztatni kb. 10 perc ) ehhez tettem cukrot hogy jó édes legyen. Ezt éhgyomorra kell megitatni. Egy héten 1-2x elég ha adod ezt neki.
2010. febr. 26. 15:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálunk is a kammillatea volt hatásos ilyenkor: én nem filtereztem, hanem egy babakanál kamillavirágot tettem egy bögrébe, közben felforraltam a vizet, és azzal forrázztam le. 4-5 percig hagytam, majd leszűrtem.

Volt, hogy édesköményt is tettem hozzá, meg ánizsmagot. Ezek vannak itthon. Cukrozni én úgy cukroztam, hogy amikor forrt a víz, tettem bele egy babakanálnyi cukrot, és forraltam még így pár percig, csak utána öntöttem rá a füvekre. Egy 125 ml-s cumisüvegbe öntöttem, de 20-30 ml-nél többet nem ivott belőle sosem. De már ez is elég volt.. :o)

Én mondjuk azért nem cukroztam a teát, mert a Gripe watert mindig így adtam neki szopi után, hogy belekevertem a 20 ml teába. Így édes is volt, megitta, meg a GW-t is megkapta. Nálunk ez volt a desszert :o)

2010. febr. 26. 15:35
 3/4 anonim ***** válasza:
eza laevalock egynagy semmi.simán csinálj neki cukros kamillát egy1.5 deci teába tegyél 2 teáskanál cukrot napi annyiszor ahányszor szomjas.ha van ingere csak nyomásra nem jön neki. akkor kicsit bekened a végbelét krémmel és a lázmérőt is és óvatosan nagyon lassan ki be mozgatod neki párszor .ez ingert ad neki és maszirozod ezután a hasát figyelj hogy az óra járásával egyenlően csináld és úg hogy az oldalán kezded és követed a bél ívét vagyis egészen fel a hasa tetejéig le egészen a comb. és aztá nezt páraszor megteszed neki miko látod hogy erőlködve nyom akkormeg a lábát nyomod fel behajlítva ésa kis combjánál nyomod a hasafelé ésszét terpeszbe és le
2010. febr. 26. 18:02
 4/4 anonim ***** válasza:
első vagyok. ha nem muszéj ne dugdoss a fenekébe semmit. az ugye senkinek nem kellemes...
2010. febr. 27. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!