Mennyi kamillateát ihat meg max. A 4 hrtes babám?
Figyelt kérdés
Nehezen kakil, mivel csak tápszert kap, és kamillateát adok neki, nem vizet. Mennyit ihat meg?2011. szept. 4. 16:45
1/3 anonim válasza:
Másfél decinél többre szerintem nincs szükség. Illetve folyamatosan adni nem szabad, mert pont az ellenkező hatást váltja ki, ugyanis hosszú távon szárítja a beleket. Tehát egy idő után már még inkább székrekedést okoz, minthogy segítené a kakilást. 3-4 napnál tovább nem szabad adni folyamatosan.
2/3 anonim válasza:
erdekes hogy ahany orszag annyi szokas... mi irorszagban elunk. itt a dokik es vedonok tiltjak hogy a baba ilyen picinek mast is kapjon anyatej vagy tapszer mellett. en ezert nem adnek semmifeler teat a babamnak mert szerintem az nekik nem valo.nincsen semmi baja a babadnak ha nem surun kakil. az enyem mikor ennyi idos volt egy heten csak 1-2-szer kakilt. majd magatol rendezodtek a dolgai es kb 3- honapos korara minden nap egyszer kakilt. most 7 honapos es egeszseges volt amugy mindig, meg koszmoja sem volt. igz en szoptattam es semmi mast nem kapott 5 honapos koraig csak anyatejet. hidd el nem baj ha nem kakil minden nap, inkabb orulj,majd lesz hogy ko kovon nem marad annyit fog. :-)
3/3 anonim válasza:
havonta 3x fél decit
nem azért kakil nehezen mert csak tápszert kap, ilyen nincs, akkor válts tápszert vagy nem eszik eleget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!