Ihat kamillateát ha fáj a hasa, nehezen megy a kakilás?
Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 00:17
2/7 anonim válasza:
Kedves elso!!
Baba temakorben gondolom a kisbabajara gondol a kerdezo, bar lehet, hogy ez csak nekem ilyen egyertelmu.
Kedves Kerdezo!
Par kiskanallal adhatsz neki citrom, mez es cukor nelkul, esetleg barnacukrot rakhatsz bele, ha mar kapott masban is.
3/7 anonim válasza:
nem tul erőset igen én még édeskömény teát is szoktam adni.nálunk bevált.
4/7 anonim válasza:
Nekünk a védőnő azt mondta, hogy a kamillából ne túl sokat itassak a babámmal, mert megfogja a székletet.
5/7 anonim válasza:
Kedves Második! Talán nehezére esett kiírnia? És az sem mindegy, hogy mennyi idős a "baba". Egy hetes? Öt hónpos? Egyébként igen, itathat vele kamillateát, de a mennyiség nem mindegy. Más mennyiséget iszik egy pár hetes, illetve egy pár hónapos baba. Erről ennyit.
6/7 anonim válasza:
Ihat, a cukros kamilla tea segíti a székletet, viszont folyamatosan nem szabad adni, mert hosszú távon szárítja a beleket, és pont az ellenkező hatást váltja ki. Csak 3-4 naponta adj neki.
7/7 anonim válasza:
Nem szeretem az ilyen vitakat, de kedves elso!
A kamilla adhato ujszulott korban es teljesen mindegy, mennyi idos a baba, par kiskanalnal tobb nem kell neki. A kamilla gyogynoveny, a kamilla tea gyogyhatasu keszitmeny, kisgyerekkorig gyogyszer, ezen okbol kifolyolag nem lehet literszamra adni a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!