Mit csináljak a székrekedéses egyévesemmel?
már hónapok(!) óta szenved szegényem a kaki dologgal 4-7 naponta sikeredik csak produkálni és a legtöbbször akkor is csak segítséggel(glicerines kúp) Anyatejes de már mindet eszik kiv a tehéntej. gyümölcsökkel hadilábon állunk azt nem tudom beleerőltetni.Dokink csak a fejét csóválja.
vigyem gasztroenterológushoz, tudna segíteni?
Minden tippet köszi előre!
eleget iszik?
sok sok folyadék és cukros étel, pl. lekvár. a cukor segíti az erjedést. kamillatea pici cukorral. gyümölcslé se csúszik? mondjuk baracklé aztán egy joghurt?
amit az előző válaszoló írt is jó!
Szia!
Nálunk a buláta volt a hunyó! :)Elég egyszerűnek tűnik így utólag de mi is 3 hónapig kínlódtunk a akakival, tavayl nyáron!Meg nem is ivott eleget!De ahogy nem kapott több bulátát még a kevés folyadékmellett is tudott kakilni!Ő is anyatejes még mindig!
Nálunk a szilva és sárgabarack vált be!És a narancslé (jupik)
Szilvás bébiételt fagyasztottam le, és azt kevertem valami kajába, még volt hogy krémtúróba is! :)
A sárgabarck meg az idén lett a legjobb kakicsalogató nálunk, bár két pofára eszi magától hál istennek!
A jupikot meg üvegből issza 1 éves korától egyedül,és büszke az azért csúszik annyira, de segít is!
Most 19 hós!
Köszi mindenkinek!
nem iszik semmit csak vizet az anyatejen kívül. De azt elég sokszor. Nem tudom mi ez a gyümölcs utálat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!