Székrekedéses 7 hós babának milyen gyümölcsöket, főzelékeket javasoltok?
Az alma is hasfogó javaslom a főzelékféléket minden félét na meg anyám azt csinálta a keresztlányommal, hogy levest turmixolt hússal, zöldséggel ami benne volt na ez hatott.
Lé és rostos ételek.
Én szilvát, meggyet adtam mikor székrekedése volt. Igyon babagyümölcslevet, rostosat.
Nem lehet, hogy úgy megemészti az anyatejet, hogy nem marad "felesleg"? Tehát, hogy mindet felhasználja a szervezete? Szerintem jó lenne egy étkezést kiváltani már teljesen. Vezess be zöldségeket is, pl. cukknit, krumplit, répát... és utána kezdd el a husit is.
Szia, nekünk is 7 hónaposan kezdődött a székrekedés (rémálom) korszak, nem segített semmi, adhattam akármit, aztán a nagyim mondta hogy ültessem bilire. Nálunk nagyon bevált, aztán bármit evett de tudott kakilni, így bilin!
Egy próbát megér, ha már nem használ semmi nálatok se!
nekünk sem segített semmi, adig, amíg nem vezettem e többféle zöldséget. adtam kúpot, leavolacot, őszilét, szilvát, semmi. torna, masszírozás sem. nálunk is rémálom volt. mióta kiváltottuk az ebédet és délelőttönként kap kis gyümit is, azóta minden nap van kaki könnyedén.
amúgy tetszik a bilis ötlet is!
Köszi a válaszokat. Kipróbálom a bilis módszert, meg próbálom a hozzátáplálást is bátrabban.
Nem hiszem, hogy az lehet, hogy megemészt mindent, mert napokig szenved, sír, aztán telepakol 2-3 pelust és utána rendben van minden. Sajnos icipici kora óta ezzel köszködünk. Azt hittem a hozzátáplálással jobb lesz, de eddig csak rosszabb lett.
Remélem ezek segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!