Akinek babáján tűzfolt van/volt, kente valamivel? Én úgy tapasztalom, hogy ott szárazabb a bőre.
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 11:52
1/9 anonim válasza:
Abszolut semmivel nem kell kenni,az en kislanyomnak a jobb szemhejan es ahomlokanvolt egy nagyon pici,most hat honapos es alig latszik,csak a szokasos baba kremekkel kentem.
2/9 A kérdező kommentje:
KÉRDEZTEM A DOKIT ÉS A VÉDŐNŐT, DE ŐK AZT MONDTÁK, HOGY NEM KELL VELE SEMMI KÜLÖNÖSET CSINÁLNI. VIGYEM EL BŐRGYÓGYÁSZHOZ? VAGY CSAK KENEGESSEM, AHOGY MINDENHOL MÁSHOL?
2010. febr. 26. 11:59
3/9 anonim válasza:
Az én lányomnak szép nagy és piros van a homlokán és a szemén is. Nálunk ez már családi örökség. Minden nő tagon kijött. Nálunk senki nem keni/kente. Igaz nálunk nem is szárad. Idővel mindenkinek magától elmúlt.
4/9 anonim válasza:
nem szeretném elrontani a kedvetek de én már 16 leszek de még mindig rajtam van (arcon)de járok kezelésre tehát el lehet tüntetni ha nem múlik el
5/9 anonim válasza:
Ne haragudj utolso de az nem tuzfolt.A tuzfolt garantaltan elmulik max ket eves korra.Lehet nem tudod mirol van szo.
9/9 anonim válasza:
talán te nem tudod mert ha kicsit olvasnál róla a neten akkor látnád hogy nem minden gyereknek múlik el a tűzfolt és ha nekem nem hiszel akkor kérdezd meg dr.tasnádi gézát aki kezel engem és talán akkor írj vissza ha megtanulnád leírni (nem tuzolt hanem tűzfolt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!