Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16 hós babátok mennyiree eszi...

16 hós babátok mennyiree eszi a szárazabb ételeket? Pl. Párolt rizs, tészták. Eszik már kanállal?

Figyelt kérdés
Kisfiam nem nagyon szereti a szárazabb kajákat, csak ha szaftos, és nem is nagyon akar kanállal enni. Próbálkozik, de 90%-ba még én etetem.
2010. jún. 17. 11:53
 1/2 anonim ***** válasza:

A reggeli kenyeret felvágottat sajtot kalácsot maga eszi kézzel.

Az ebéddel én eteten, mert ha főzeléket kap, akkor kéztel mászik bele, a kanállal pedig javarja. Rizst csak úgy nem adok neki, szaftos kajában kapja mint pl pörkölt tejfölös hús, vagy töltött paprikában patadicsomos gombócban. Penne tésztát fôzök neki, azt spenót szószal vagy spagetti szósszal kézzel eszi.

Vagy főzeléket kap vagy levesből burgonya répa akkor villával összetörve, én etetem, tésztákat pedig maga kézzel eszi

2010. jún. 17. 12:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Kanállal még nem próbálkoztunk, de villával igen.

A darabosakat kézzel, pl: kifli, péksüti, gyümölcs, a tésztát(bolognai, sajtos), párolt zöldségeket, krumplis tésztát, stb. villával eszi.

Egy kis segítség, hogy segítek felszúrni a villára, aztán ő eszik vele egyedül.

2010. jún. 17. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!