3 napja nagyon nagyon szenvedünk. Hulla vagyok. Mi ilyenkor a megoldás?
6-os vagyok, én a kislányommal voltam úgy, ahogy az előttem szólók írták. Hasfájós volt, 4 hónapig minden este 6-tól fél 8-8-is üvöltött szegénykém, az infacol kicsit segített. De nem ez volt a gond igazából (a védőnőm kiságyfóbiának nevezte és jót nevetett rajta, na én nem annyira, mikor szó szerint fél éven keresztül napi max fél-1 órát aludtam, mert a drágám, ha csak megpróbáltam lerakni, egyből sírt, sokszor meg se mozdultam csak megérezte a szándékot és már nyílt a szeme!
Ennek ellenére én nem hiszem, hogy a foga, az én fiam is ezt csinálja kb. 4-5 napja, amúgy vele semmi gondom, de, ha felveszem ő is ki akarja rúgni magát a kezemből. Ő 9 hónapos és biztos nem a foga, mert már 6 kijött neki, ráadásul 4 egyszerre és észre se vettük rajta, csak egyik nap pelenkázásnál láttam, hogy fehérlik ott valami, ez 1,5 hónapja volt, viszont most ő is ilyeneket produkál, a pelenkázás meg kész rémálom csavarja, tekeri magát, sokszor a body-t nem tudom kigombolni, mert arra az 1 másodpercre se marad nyugton és úgy üvölt, mintha nyúznák! Én az időjárásra tippelnék, már csak azért is, mert ahogy írtad nem sír (tehát szerintem nem fáj neki semmije) csak valószínű, hogy a frontok és a hirtelen hőmérséklet ingadozások teszik nyugtalanná. Tedd le a játszószőnyegére, ülj le mellé, add neki oda a kedvenc játékát és javasolnék egy kellemes, nyugtató zenét is, nagyon szeretik a komolyzenét, ha van egy baba cd-d, vagy egy kellemesebb komolyzenei cd-d, tedd be neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!