Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj az ha 4 honapos kisfiam...

Baj az ha 4 honapos kisfiam 160ml tapszer helyet csak 120ml tapszert eszik meg?

Figyelt kérdés
Igy nagyon jo kedvu kiegyensujozott kisbaba 3300grmal szuletet es most 4 honaposan kb 6500gram.Szoval szerintem nem kicsi.
2010. febr. 26. 09:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem baj, hiszen mi, felnőttek sem eszünk minden nap egyformán. Kisfiam (5 hós) is napok óta alig evett, 100 ml, 120 ml, aztán tegnap este hirtelen bevert 200-at. :)

Ne aggódj, semmi probléma nincs ezzel. Teljesen normális, ha hullámzó a "teljesítménye" :)

(B)

2010. febr. 26. 10:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Dehogy baj! Bízd rá, hogy mennyit kér. Mi nagyok sem eszünk mindig ugyanannyit:) Adj neki 120-at, ha még kér, majd szól:) Jó babázást!
2010. febr. 26. 10:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem kicsi, nyugi! Ha ennyivel is megelégszik, szépen fejlődik tőle, akkor ennyi az igénye. Többet úgysem fog megenni :)) Nyugtalankodni nincs okod, hisz ebből is jól hasznosítja a tápanyagot.
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem baj, a dobozon az a mennyiség csak ajánlás. Az én lányom 1 éves és 150ml-ket eszeik, pedig 9 és fél kg. Csak az ebédet tudom kiváltani főzelékkel, ő ragaszkodik a többi étkezésnél a tápszerhez.
 5/6 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat megnyuktatatok.
2010. febr. 26. 10:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Az én 5 hónapos lányom sem eszik meg ennyit. 120-140 között szokott enni, míg anyatejes volt sem evett többet. Persze nagy ritkán, főleg vacsira van hogy 180-220-at is megeszik de ez ritka és csak vacsira. Ő most 6600 gramm körül van, szóval ne aggódj! Tudja hogy mennyi elég Neki, ha éhes, úgyis jelzi!

Minden jót kívánok!

2010. febr. 26. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!