Hogyan tovabb? (Hozzataplalas)
7 hos a babam, jelenleg igy allunk:
Reggel megszoptatom
Delelott gyumolcsot kap keksszel vagy zabbal
Szoptatom
Szoptatom (a delelotti gyumolcs es a delutani tejpep kozott van, hogy csak egyszer eszik, de ez a ritkabb)
Tejpep
Elalvas elott megszoptatom
Ejjel egyszer eszik
A zoldsegekkel teljesen hadilabon allunk. Maximum a sutotok, ami csuszik neki, es ezzel ennyi. Gyumolcsokon kivul be van vezetve ugyebar a gluten.
Most mi a kovetkezo lepes?
mivel szoptatod, a tejpép teljesen felesleges. zöldség kéne és hús. ha nem szereti a zöldség ízt akkor keverd gyümölccsel. sok olyan bébiétel van ami zöldség+gyümölcs+hús, ezeket próbáld, vagy ezek alapján főzzél.
enyém is gyümis volt, én kiválasztottam a soron következp zöldséget amit almával főztem meg és leturmixoltam, egy kiskanál csirkemellet is tettem bele, ezt ette kb 1 hónapig. szép lassan csökkentettem az almát, így rákapott a zöldségekre is.
tejterméket mikor akarod bevezetni? esetleg lassan azt is elkezdheted majd az ebéd után, és akkor kiesne a tejpép amire tényleg semmi szükség, felesleges hízlalás ennyi szopi mellett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!