Nagyon kevés ennyi babaruha indulásnak?
56-os méretből:
-4 rövid ujjú body,
-2 rugdalózó
62-es méretből:
-5 rövid ujjú body,
-5 hosszú ujjú body,
-3 rugdalózó
1 ujjatlan hálózsák 0-6 hós (68)
1 hosszú ujjú hálózsák (62)
takarók (2)
karmolás elleni kesztyű
kiszokni
2 cérnasapka
1 kapucnis kocsikabát (62)
Augusztus 30-ra vagyok kiírva, eddig mindig kicsit nagyobb volt az UH-n.
Én annak idején 51 centivel és 3450-el születtem.
Mindenkitől azt hallom, hogy csak mutatóban vegyek 56-ost, de tényleg elég ennyi?
Nekem rettenetesen kevésnek tűnik. Főleg rugdalózóból.
Adjatok tanácsot!
Köszi!
"Egyébként én még javasolnám a talpas pamut nadrágokat is."
Már keresetem, de a Brendonon kívül eddig sehol se láttam, csak nagyobb méretben (Brendonban is csak a webshopban volt, az üzletben nem).
Van tipped, hogy hol lehet jó áron?
Eleinte volt, hogy vagy 3-4-szer át kellett öltöztetni, mert annyiszor lepisite, lebüfizte, stb. a ruháját. :) Úgyhogy ahogy írták a többiek is, kevés.
Az én kisfiam 53 cm-rel született, az 56-os 3 hétig volt rá jó, de a a fentiek miatt rugikat, body-kat így is kihasználtuk, kellett. (Kb. 10-10 db volt).
Szerintem nagyon kevés ha csak nem akarsz minden nap mosni. Az én gyerekeim is 2 héttel nagyobbak voltak a hasamban mint az átlag mégis 55 és 49 centivel születtek. Fiam 2 hónapig hordta az 56-osokat, lányomnak nagyok lettek az 56-osok így még vettem is pár 50-est, ő kb 3 hónapig hordta az 56-osokat.
Újszülöttnél van hogy napi 4-5ször is le kel cserélned a ruhát, akkor mit adsz rá? Sokszor buknak vagy nyakig kakilják magukat, akár óránként is...
Nagyon kevés, főleg a rugi. Ha egyy nap 2-szer is kakis lesz a rugija, akkor utána mit adsz rá?
Mindenképp szerezz be még rugit, 56-os és 62-es méretben is.
Tescoban valóban nagyon jó babaruhák vannak.
55cm-el született a lányom és az 56-os is lógott rajta. Én a helyedben minimum 7 rövidujjú bodyval készülnél és 10 darab rugival. Általában ha lebüfizi magát, elég a rugit cserélni, body csak pelusbaleseteknél igényel cserét. Rugi tényleg az elején előfordul, hogy napi 2-3 is kell.
Mindenképp vidd magaddal a férjedet vásárolni, ismerje meg a lelőhelyeket, meg a jó árakat/méreteket, és akkor őt is elküldheted, ha kevés lenne valami.
Én szoptatós melltartóból vettem túl keveset, és jó volt, h pont ott volt a férjem, amikor vettem, el tudtam küldeni, tudta milyen paraméterek alapján válasszon.
Ja meg ami hiányzik a listáról: harisnya!
Az elég rugalmas,1-2 méretkülönbségre is használható (úgy is van ráírva, h 56-62-es), jó ideiglenes megoldás rugi helyett ha úgy alakul: harisnya meg hosszú ujjú body. Ha pedig mégse kell, mire a baba eléri a 62-es méretet, addigra már elég hideg lesz, hogy alsó öltözet legyen.
"Ha egyy nap 2-szer is kakis lesz a rugija, akkor utána mit adsz rá? "
Eddig úgy gondoltam, hogy a nagyobb harmadikat, negyediket, ötödiket. ;)
De ne oltsatok már! PONT azért kérdeztem meg időben (és azért, mert én is kételkedtem, hogy elég-e ennyi - az eddigi darabszámokat a neten itt-ott fellelhető kelengyelisták alapján "állítottam" össze)!
(Egyébként eddig mindegyik ruhadarab tesco-s.)
Nyugi, szerintem senki nem szánta oltásnak amit írt, végigolvastam a válazokat :). Tényleg kérdés, hogy mit adnál rá akkor, mert rugiból még a 62-es mlrettel együtt is csak 5 db van, mindenképpen vegyél még.
Ha meg mondjuk 48 cm-rel fog születni a babád, akkor ne tudd meg hogy fog kinézni a 62-esben, még az én 54 cm-es fiam is elveszett benne eleinte :D.
Viszont tényleg nyakig tudják kakilni magukat :).
Én lehet hogy hálózsákból is vennék még (ujatlant, azt jobban ki tudod használni alatta rugival vagy melegben body-val), mert éjjel is összekakilhatja magát, vagy pisis lehet, lebüfizi, stb.Abból lehet nagyobbat is venni, hogy sokáig jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!