Nagyon kevés ennyi babaruha indulásnak?
56-os méretből:
-4 rövid ujjú body,
-2 rugdalózó
62-es méretből:
-5 rövid ujjú body,
-5 hosszú ujjú body,
-3 rugdalózó
1 ujjatlan hálózsák 0-6 hós (68)
1 hosszú ujjú hálózsák (62)
takarók (2)
karmolás elleni kesztyű
kiszokni
2 cérnasapka
1 kapucnis kocsikabát (62)
Augusztus 30-ra vagyok kiírva, eddig mindig kicsit nagyobb volt az UH-n.
Én annak idején 51 centivel és 3450-el születtem.
Mindenkitől azt hallom, hogy csak mutatóban vegyek 56-ost, de tényleg elég ennyi?
Nekem rettenetesen kevésnek tűnik. Főleg rugdalózóból.
Adjatok tanácsot!
Köszi!
Sztem is kevés.
Fiam 55cmel született, 4kgval. Tehát nem kicsi, megis egy hónapig hordta kb az56ost.
Első nem tudom mit beszélsz, nem tudok rola h létezne 58as méret.6osaval mennem a szamozasok
Nekem 56 cm-vel született a lányom, de simán jók voltak rá az 56-os ruhák kb 1 hónapos koráig. A 62-es lógott rajta, így muszáj volt a kisebb méretből is venni még pluszban pár dolgot.
Így nálunk kb ilyen volt a kezdeti ruhatár:
56-os méret:
10 db rövid body
10 db hosszú body
5 db rugi
62-es méret:
15 db rövid body
15 db hosszú body
10 db rugi
sok-sok zokni, néhány kisnadrág, hálózsákok, sapkák, kabátkák.
A fentiek számára nem emlékszem, de volt belőlük is 3-4 biztosan.
Nálunk szükség is volt ilyen sok ruhára, mert a lányom refluxos volt, minden igyekezet ellenére is volt, hogy egy nagy hatszor öltöztettem át. Ment minden nap a mosógép, de még így is kellett ennyi ruha.
Nem vettem bodykból extrákat, volt 1-2 mintás nagyon cuki, de a többi sima fehér volt, középen valamilyen kis mintával. F&F, C&A márkájúak. (bár utóbbiban csalódtam, azt nem venném újra).
Szia!
Rugdalózóból vegyél még, de nagyobb méretet (62-es v. 3-6 hónapos). 3 db az semmi.
56-os bodyt én nem vennék, nem fog eltűnni a 62-esben, ha meg hosszabb az ujja, felhajtod.
A hálózsák méretekben nem vagyok nagyon otthon, de nekünk nagy hálózsákok vannak. Mikor picik voltak a gyerekek, a végét még rájuk hajtottam, mint egy takarót. Nekünk ujjatlan hálózsákjaink vannak, vékonyabb, vastagabb. Szerintem praktikusabb, mint a hosszú ujjú (kaptunk hosszút kölcsönbe, a gyerkőc se szerette).
Karmolás elleni kesztyűnk nem volt (levágtam a körmöket, a középsőnek 2 naposan, semmi baja nem lett).
Nálunk az 56-os rugi (1 db van) kb. 4 hétig volt jó. A nagyobbik lánynál alig tudtam használni, mert pocakos baba volt. Amúgy egyik sem született extra nagynak. (2630gr - 52cm, 3100gr - 53cm, 2730gr - 52cm).
A legkisebb most 5 hónapos, nem egyszer van, hogy 2 óra alatt a 3. garnitúra ruha van rajta, mert napjában 1-2x kakil (anyatejes), de akkor minden kijön.
A nagyok meg még bukósak is voltak. Szóval rugit vegyél még, főleg olyat, amit könnyű mosni (nekünk sok fehér pici ruhánk van, pont ezért).
Köszi!
Ezek szerint jól sejtettem, hogy lesz még pár köröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!