Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Espiro MAgic 4 babkocsiról...

Espiro MAgic 4 babkocsiról tapasztalatok? Vagy megvennétek?

Figyelt kérdés
[link]
2010. febr. 25. 15:58
 1/10 anonim ***** válasza:

Pont ilyet vettünk, 3 hete használjuk, szerintem nagyon jó!!

Meglepően könnyű, kicsire össze lehet zárni (könnyen), és mindenhol elmegy. És nagyon jól néz ki! (legalábbis szerintem)

A kosara nem túl nagy, de én azt nem is nagyon használom.

2010. febr. 25. 16:31
 2/10 anonim ***** válasza:
szia! nekünk egy régebbi változata van, imádjuk! befér egy citroen c1 csomagtartójába, ami óriási teljesítmény! :) nagyon könnyű, egyszerűen kezelhető, mutatós, a babának elég kényelmes (nem szűk). csak ajánlani tudom!
2010. febr. 25. 16:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok újra: de mi nem innen rendeltük, van egy másik webshop, ahol most jóval olcsóbb...
2010. febr. 25. 16:38
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. :) Akkor lehet megnézem és meg is veszem. Egy kérdés még. Milyen a tolókarja? Mert 2 félét láttam. Ezen egyben van a másik képen külön "szarvak" vannak.
2010. febr. 25. 16:38
 5/10 anonim ***** válasza:

Az enyémnek egyben van a tolókarja, azt egy kézzel is könnyű tolni.

A babaszafari.hu-n nézd meg, ott olcsóbb!

2010. febr. 25. 16:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. És lányzónak milyet vennétek? Te az sem bja ha unisex, emrt tervezünk kistesót, és nem bja kis kukis lesz:)
2010. febr. 25. 16:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek vagy nagyon fiúsak, vagy nagyon lányosak. Egyik sem igazán unisex...
2010. febr. 25. 17:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Nekem kép alapján a kék tetszik a legjobban meg a piros sem rossz. És milyen terepen használod? Birja a kisebb kátyúkat?
2010. febr. 25. 17:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Városban használom, aszfaltozott járdán, de ezeknek kb olyan itt a minősége, mintha földúton mennénk.... De a hókupacokon is simán átment. Jó a rugózása nagyon.

Mondjuk talán a zöld elég unisex, de az ilyen elég élénk zöld élőben állítólag.

2010. febr. 25. 17:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekünk is még tavalyi modell van, én imádom, a férjem kevésbé... Szerintem is nagyon jól néz ki, és könnyű. Egy baj van vele (legalábbis a mienkkel), hogy a fék sokszor magától beindul, azaz vagy elkezd kattogni, vagy egyszerűen lefékezi magát. De én nem bántam meg ezt a választást! És tényleg kényelmes a babának is, télen jól beöltöztetve is volt még hely az 1 éves lányom mellett :)

Mi pirosat vettünk, ha a következő fiú lesz, ő is ezt fogja használni :)

2010. febr. 25. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!