Egy kis hozzátáplálásos kérdés?
Tegnapról maradt egy kis sütőtök,de most jut eszembe,hogy raktam bele neki egy kis anyatejet,mert túl sűrűnek találtam,szóval így lehet,hogy ez a sütőtök kimarad majd,de ha mégesm,akkor folytatom...:), máról meg egy kis gyümimix,ami almát,banánt,meg körtét tartalmaz.
Összekeverve egy kis rízzsel odaadhatom a babámnak? -és ha igen,akkor mennyi rízst főzzek neki hozzá? Még sosem csináltam neki házilag,de üvegeset már evett rizseset.
Az anyatej még nincs 24 órája benne,ha ez lényeg,mert tegnap olyan 5-körül fejtem bele neki,mert eltolódott a kajcszása. Azt olvastam itt,hogy 24 óráig állhat hűtőben a tej,de ebben a formában nem tudom,hogy mi a teendő...:(
Tuti mindenki most eteti a babáját,hogy nincs senki,aki segíthetne....:(
Lassan viszont megfő a rízs,és a babám is éhes lesz.... :)
Köszi amúgy a válaszod,és kiöntöm akkor a tököt.
Viszont van egy felbontott üveges kajánk is,akkor ahoz hozzátehetem a gyümiket,és egy kicsi rízst?
Mindjárt megnézem,hogy az milyen pontosan..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!