Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy mértek lázat egy izgő-moz...

Hogy mértek lázat egy izgő-mozgó 7 hónapos babában? A fenekébe csak akkor tudnám dugni, ha alszik! Akkor hogy mérjek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 15:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia!Miert csak ha alszik?Nekem flexibilis lazmerom van,nem torhet el,ha mozog sem,vagy letezik cumis lazmero.
2010. febr. 25. 15:26
 2/7 anonim ***** válasza:
nekünk meg fülbenmérös, olyat mint az orvosiban is használnak.
2010. febr. 25. 15:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Összefogod a lábait és simán meg lehet mérni fenékbe is, nem tud mit csinálni.
2010. febr. 25. 15:37
 4/7 A kérdező kommentje:

csak állandóan kalimpál, jobbra-balra.

amúgy máshogy nem is lehet mérni hőt? csak popsiban?

a cumis lázmérő állítólag sz@rt sem ér, nekünk nincs is

2010. febr. 25. 15:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Hat abbol is tobb fele van,olcsobb ,dragabb,sajnos ketszer volt ra alkalmam,ossze is hasonlitottam a cumist a flexibilissel es egyformat mert,monjuk mind a ketto Chicco,erdemes befektetni ilyesmibe szerintem.
2010. febr. 25. 15:46
 6/7 A kérdező kommentje:
ok, köszi!
2010. febr. 25. 15:47
 7/7 Tittiritty ***** válasza:
Van homlokra ragaszthatós is. Legalábbis én kaptam az ajándékcsomagban mintát. Akár 24 órán keresztül rajta lehet a kis homlokán és folyamatosan méri a hőmérsékletét a babának, ha beteg.
2010. febr. 25. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!