Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinál 6 hós babátok?...

Mit csinál 6 hós babátok? Augusztus 20 és szeptember 10 között születettek.

Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 13:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

az enyém 08.19-én született

kúszik,forog,ül,megáll az ágynál,állandóan állni meg lépegetni akar,és 2foga van,iszik egyedül

2010. febr. 25. 14:30
 2/14 anonim ***** válasza:

Mi szept. 10én születtünk.

Hasról a hátára fordul, néha már sikerül a hátáról a hasára is fordulni, körbe tud már forogni a saját tengelye körül, néha már sikerül kúszni is.

Feltudja magát nyomni a kezeivel, de még nem sikerült a popsiját és a kezeit összeegyeztetni hogy menjen a mászás:)

2010. febr. 25. 15:58
 3/14 anonim ***** válasza:

aug 29-én született a kisfiam.fordul hasra és vissza(igaz vissza még nem olyan tökéletesen)már a mászása alakul.felhúzza lábát,könyököl,és tolja magát előre.forog a tengeje körül hason és háton egyaránt.hátán is tud mászni-tolja magát felfelé a lábával.rengeteget beszél,sikogat,gagyarászik.fogunk még nincs.

és a te babád?

2010. febr. 25. 16:47
 4/14 A kérdező kommentje:
augusztus 30.-án születtünk van két apró fogacsak forog össze vissza már a földre sem leeht letenni mert álandóan gurul utánunk mászni még nem tud, kuszni is csak kicsit
2010. febr. 25. 20:09
 5/14 anonim ***** válasza:
A lányom 09.18.-án született.Nem kúszik,nem mászik,de forog mindkét oldalára,van két fogacskája,a mérésen már egyedül ült a mérlegen,és mondja egész nap,hogy tá tá.
2010. márc. 1. 15:40
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Aug.20-án született a babám, forog, tengelye körül forog, hátra fele kúszik, négykézlábon áll és rugózik előre hátra. Ülni kitámasztva szépen ül, amúgy még nem javasolja a doki, hogy megtámasztás nélkül üljön, hisz gyenge még a gerince, megterhelni nem akarom, amíg maga fel nem ül, pár percre beletesszük a 4in1 autójába, és gyönyörűen ül. Egyik kezéből másikba rakosgatja a játékokat, eldobálja. Tietek hogyan ül? Magától ült fel? Az értelmi fejlődésé zseniális, mondja hogy baba, mama, papa és hasonlókat, imád beszélni, kommunikál mindenkivel, nevére hallgat. Most rohanok, bocs ennyit hirtelen.
2010. márc. 1. 18:26
 7/14 anonim ***** válasza:
Kisfiam szeptember 15-én szültett. Forog hasról hátra és vissza, tengelye körül.Gurul. Kúszik előre.4,5 hónapos kora óta négykézlábra áll, és tegnap elkezdett mászni. Kotor minden hova. 1 hete félig felül (ezalatt azt értem, h a fél popóján és az egyik lábára ül). Berreg, rengeteget mosolyog és kacag, viszont ő nem gagyarászik, sokszor van csöndben, pedig sokat beszélünk hozzá, én sokat énekelek neki. Azt mondták, h ő a mozgással van elfoglalva :).
2010. márc. 1. 20:20
 8/14 anonim ***** válasza:

aug25

feláll egyedül kapaszkodás nélkül a szoba közepén vagy az udvaron,nincs foga,és a multhéten kezdett olyat hogy feláll valahol kapaszkodás nélkül és próbálja elérni a hozzá legközelebb eső dolgot ugy hoyg lépdel felé.1-2 lépésig jut utána előre döl,pihen majd felegynesedik és folytatja.

2010. márc. 1. 20:53
 9/14 anonim ***** válasza:

Azta miket tudnak a babáitok (felállás, mászás).Az én babám nagyon le van akkor maradva.08.25-én született, ülni csak kitámasztva tud, de úgy is mindig előre dől mert előre hajol mindig valamiért.Hasizomból akarna felülni.Mondjuk lehet a súlya miatt nem tud megülni?9kg.

Tegnap bújt ki az első fogacskája.Nem akar megfordulni, nem is szeret hason lenni.Sokat "beszél" sikongat.Ügyesen fogja a dolgokat, de ennyi.Kezdjek aggódni?

2010. márc. 1. 21:19
 10/14 anonim ***** válasza:

21:19-es válaszolónak:

Akkor már ketten aggódhatunk :o),vagy csak ketten vagyunk őszinték :-(

2010. márc. 1. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!