Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet a baja a babómnak ha...

Mi lehet a baja a babómnak ha tisztába van rakva, evett 30 percig, és nem hallgat még igysem el? Vagy haggyam kicsit sirni?

Figyelt kérdés
Édesanyám azt mondta nem lesz baja ha sír egy kicsit!
2008. aug. 30. 14:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Most lehet meg leszek kövezve a szívtelenségem miatt,de én szoktam sírni hagyni.Valahol a 3. héten kezdtem el.Van olyan,h fejre állítva sem jó neki,olyankor beteszem a kiságyba,cumi a szájba aztán sírhatsz babám.Általában 1-2 perc alatt rájön,h ő tulajdonképpen álmos,és fél óra alvás után újra az én mosolygós babám.Nagyon rossz alvó és érdeklődő baba,nem akar semmiről lemaradni nappal,és ezért nem nagyon akar aludni.Nem ritka,h egész nap 1,5 óra 3 részletben.(este8tól reggel 8ig alszik)
2008. aug. 30. 14:43
 2/13 A kérdező kommentje:

Húúúúú reggel nyolcig az szép ,ügyi baba!

Nos az enyém kedden lesz 3 hetes ,és nappal általában alszik legtöbbször ,este viszont pár óra sírás és elhallgat a kis édes!!

Az normális hogy halál ideges vagyok ,leszek ha a baba elkezd sírni?? üdv Niki

2008. aug. 30. 14:48
 3/13 anonim ***** válasza:

álmos, fáradt, melege van, fázik, fáj a hasa... bármi lehet.

és igen, teljesen normális, hogy ideges vagy! :) de nyugi, nincs semmi gond. ;)

2008. aug. 30. 14:52
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Csak azt hittem már baj van!!Üdv Niki
2008. aug. 30. 14:55
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
meg tul kicsi!! az en lanyom 6 heten keresztul minden aldott ejjel 2 ig volt fent es egy ejjel 2- 3 szor is ebren volt! de ahogy a 6 hetet betoltotte ataludta az ejszakakat nem sirt annyit stb, ja es ne legyel ideges mert ha szoptatsz atszivja a gyerek magaba a tejjel egyutt es lehet a gyereked is azert ideges mert te is az vagy es erzi! szoval nyugi, egyik gyerek se no fel siras nelkul!
2008. aug. 30. 14:56
 6/13 A kérdező kommentje:

Neked is köszike ,igen ezt már hallottam hogy esetleg a baba is azért lesz ideges mert én is az vagyok!!

igyekszem nyugiban!

2008. aug. 30. 14:58
 7/13 anonim ***** válasza:
azért javítok kicsit: nem a tejjel szívja át, csak megérzi. :) (a második)
2008. aug. 30. 15:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondoltál hogy talán rád van szüksége? Egy kis babusgatás, ölelés. Fél éves korig nem lehet elkapatni a gyereket.
2008. aug. 30. 15:26
 9/13 A kérdező kommentje:
De gondoltam ,de két percre abbahagyja mikor felveszem ,és utána egyből rázendít!
2008. aug. 30. 17:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Van elég tejed?Lehet kevés és nem tud jól lakni
2008. aug. 30. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!