Mi lehet a baja a babómnak ha tisztába van rakva, evett 30 percig, és nem hallgat még igysem el? Vagy haggyam kicsit sirni?
Figyelt kérdés
Édesanyám azt mondta nem lesz baja ha sír egy kicsit!2008. aug. 30. 14:39
11/13 A kérdező kommentje:
Gondolom hogy van mert 30 perceket szopik ,na meg néha 10 10 perceket!!
2008. aug. 30. 21:10
12/13 anonim válasza:
Három hetesen még az evés is okozhatja, sokat eszik és fájhat a pocija. De valószínű hogy minden rendben van , ez a normális. A legtöbb baba sokat sír, vannak persze ritka kivételek mint az én lányom akit én úgy hívtam hogy álom baba, de ez tényleg ritka. Nekem is csak az egyik volt ilyen. Fontos hogy nyugodt maradj. Olyan pici még és annyi új dologgal kell még találkoznia és nem érzi magát biztonságba ebben az új világban. Nem vágyik másra csak az anyára. Tudnia kell hogy te ott vagy vele mindig. Ha már kicsit nagyobb lesz,lassan leszokik róla, addig is ne hagyd sírni, szerintem az nem tesz jót neki. Miért hagynád már most magára a bajban. Fizikailag biztos nem lesz baja attól hogy sír, csak nem lesz senki akire számíthat. Próbálj nyugott maradni és kitartás.
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszike ,megnyugtatóak a soraid!!
És hasznos !! Üdv egy 3 hetes babó anyukája!!
2008. aug. 31. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!