Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki használt már kengurut?

Ki használt már kengurut?

Figyelt kérdés
Hány hónapos kortól lehet? Tapasztalatok érdekelnek. Szeretnék tavasszal venni, 3 hós a kislányom.
2010. febr. 25. 11:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Tavasszal már viheted benne. Én 4 és fél hósan tettem bele először a lánykámat. Már kacag, ha meglátja :) Nagyon szereti.
2010. febr. 25. 11:33
 2/10 anonim ***** válasza:

4 hetesen volt benne először kb fél órát, nagyon sokat használtuk.

Nekünk Chicco Go van, piros-fekete.

[link]

Most nőtte ki, 1 évesen, hátihordozót akarok helyette.

2010. febr. 25. 11:36
 3/10 anonim ***** válasza:
[link] ilyenem van,ujszulott kortol hasznalhato,nalunk nem jott be,kb haromszor voltam vele.Szerintem a baba kinlodik benne,melegitjuk egymast stb es barmilyen praktikus,nekem nagyon neheznek tunt.Megjegyzem sajat velemeny,egyebkent maga a kenguru nagyon jo minosegu,,lehet a babat elorol hatulrol vinni benne es van egy elokeje is hogy ne nyalazzon ossze,massziv a hat resze es tobb pontbanallithato oldalrol is.
2010. febr. 25. 11:40
 4/10 anonim ***** válasza:

Mi elég későn kezdtük el a kengurut használni, viszont azóta jelentősen megváltozott az életünk.

A közlekedés szempontjából sokkal kényelmesebb, a kicsi is élvezi az utakat, jókat alszik benne, nézelődik, bújik:)

Lassan kinövi ezt, és csípőkengurut fogok szerintem beszerezni.

Vannak olyan kenguruk, amik csak 0-3ig jók, pici babának, van ami 0-6ig, van ami nagyon sokáig, hú az a táskás megoldás:D az pl újszülöttől 16kgig vagy hogy. de a többi olyan ami 3hótól 10kgig jó általában.

2010. febr. 25. 11:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok,lathatsz ket eltero velemenyt ugyanarrol a termekrol.:)
2010. febr. 25. 11:41
 6/10 anonim ***** válasza:
marmint 11.40-es vagyok
2010. febr. 25. 11:42
 7/10 anonim ***** válasza:

11:36

Kb 4 hónapos koráig befelé nézett,(van hozzá 2 cserélhető nyálkendő) utána kifelé.

Sokszor vitte csak el az apja magával kisboltba.

Nyáron (3-5 hónaposan)jó hasznát vettük, mert majdnem 2 hónapig nem tudtuk a kocsit használni.

Amúgy sokat kirándulunk, nyaraláskor is nagyon jó volt.

2010. febr. 25. 11:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Mi használtunk, és használunk is Chicco kengurut. Nagyon imádom! Télen mikor nagy hó volt, és nem tudtam babakocsit tolni, abban mentünk sétálni. Mikor meg jó idő van, meg azért jó.:) Habár már 8 kg feletti a babám, és bevallom, megerőltető cipelni hosszú távon, ma már inkább babakocsizunk. De egész ősszel és télen használtam. És nem is drága. Csak ajánlani tudom!
2010. febr. 25. 12:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia! Mi a 3-9kg-ig használhatót ( CHICCO) 3 hónapostól a 9 kg eléréséig (kb 9 hós volt akkor) használtuk. Mi nagyon szerettük, mert sokat kirándulunk, ahhoz nagyon praktikus. De sokat vittem csak a kertbe is benne.
2010. febr. 25. 12:48
 10/10 anonim ***** válasza:

11:47

A Chicco Most még olcsóbb 600 forinttal, mint tavaly márciusban volt:-))

2010. febr. 25. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!