Van itt fenn védönö akitől lehet tanácsokat kérni?
Ha úgy érzed kevés neki, emeld az adagját. Az én lányom 8 hónapos és pár hete eszik meg 210ml-t. Elötte elég volt neki a 180 is.
Szép napot
emeld nyugodtan az adagot.ugy is annyit eszik amennyi kell neki.fiam 6 hós és 210 ml iszik meg vacsira,általában kiissza,de van mikor meghagy 50 ml.
/S/
Kedves kérdező!
Először is szerintem, ha nem tetszik, az, amit mások leírnak ne írj ki semmit. Ez egy laikus anyukák egymásközt fórum, nem pedig védőnői tanácsadás. Van saját védőnőd és hívd fel. Senki nem osztotta neked az eszet, mindenki leírta, hogy ki mennit ad a gyerekéek, és hogy mit ajánlanak. A kutya nem mondta, hogy miért éhezteted a gyereket, ha látod, hogy éhes csak azért, hogy ne fújja fel a tápszer? Na ez lett volna az ész osztás és az okoskodás.
Bár ezek után nem vagy kiváncsi a védőnői tanácsomra, de akkor is leírom, hogy annyit adj a gyernek, amennyit kíván. Neked tudnond és érezned, hogy mikor érzi magát kellemese, és milyen alkatú. De a gyerek ne éhezzen. Ha éhes többet kér inni, ami mellesleg jobban tágítja a beleket és legközelebb még többet fog kérni. De az is lehet, hogy már nem elégíti ki a tápszer és több hozzátápllást igényelne. Eddig a védőnői tanács.
Most a saját tapasztalat.
Az én fiam 6 hónaposan már megevett 300ml-t egy alkalomra, amikor azt mondtam elég és lassan teljesen elvettema tápszert és csak főtt étellel kínáltam. Attól kezdve kevesebbszer evett, mint a tápszerezéskor és soha nem volt éhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!