Van itt fenn védönö akitől lehet tanácsokat kérni?
Légyszíves kérdezd meg ,hogy mitől lehet acetonos lehelete a 6 hónapos anyatejes ,hozzátáplált babámnak ? !
Nem én írtam a kérdést ,de megköszönném ,ha segítenél !
Szia!
Köszi aranyos vagy de én több mindent szerettem volna megkérdezni tőle!
pl. azt hogy hányszor kell ennie a kisfiamnak aki 9 hós! Ő még eszik este fél 11kor is de viszont 10 kg és 75 cm! A súlya meg van már hozzá hogy elhagyja az esti evést és sokan azt mondják,hogy szoktassam le róla!
Szerettem volna a véleményét kikérni! Akkor a másik kérdés hogy emeljem-e neki a tápszer adagot! Most 210 ml-t eszik és néha ugy veszem észre mintha nem lenne neki elég!
Köszi!
Én annyit adok neki mert nem akarom hogy felfújja a tápszer!
Szerintem a te babádnak sok hogy 3 hónaposan ennyit eszik!!
Na ezért nem akartam ide kiirni a kérdéseket mert vannak ilyen "okosok" és mindenki csak az észt osztja!!
kedves utolsó! nem akarok közbe szólni, de azért 300 ml, egy kicsit soknak tűnik egyszerre!
az én 14 hónapos kisfiam is 210 ml iszik egyszerre tápszerből reggel-este, de valamikor meg marad valamennyi belőle
a 300 ml egyszerre nagyon nagy mennyiség, egyáltalán nem "kellene" annyit inni egyszerre!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!