Hogyan szoktassam le ezekről? (bővebben lent).
Figyelt kérdés
Picink 7 hónapos múlt. Az a helyzet, hogy csak a pihenőszékben hajlandó elaludni és csak a cumisüvegjének a cumijával. Hogyan szoktathatnám rá arra, hogy a kiságyban aludjon el egyedül?2015. máj. 19. 14:45
1/4 anonim válasza:
Jobb lett volna rögtön így szoktatni..
Most annyit tudsz tenni, ha fáradt, akkor beteszed az ágyába. Ha sír, akkor fölveszed, majd megint vissza. Ezt eljátszátok párszor, amíg az alvás győz.
2/4 anonim válasza:
Szerintem fokozatosan próbáld rászoktatni, hogy pihenőszék helyett ágyba rakod le, lehet sokáig fog tartani, de a fokozatosság mindig bejön a babáknál. És adj neki a kezébe egy szundikendőt, az én lányom annyira megszerette a szundikendőjét és nem sír ha lerakom azt morzsolgatja aztán közben elalszik, 8 hónapos.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket! :)
2015. máj. 19. 16:38
4/4 anonim válasza:
Őszintén szólva én azt mondanám, hogy fokozatosan szoktasd rá, hogy az ágyban alszunk. 7 hónapos baba már forog, gurul, esetleg akár mászhat is: reggel kiveszed a kiságyból, rakd ki játszószőnyegre és egész nap legyen ott, ha elfárad ott is el tud aludni. Este fürdés, vacsi után rakd be a kiságyba, elsőre nem fog neki tetszeni, de megszokja és megtanulja, hogy ha kiságyba vagyok aludni kell. Viszont arról gyorsan le kell szoktatni, hogy lóg a cumisüveg a szájába, ha igényli adj neki cumit, de a cumisüveget ne! Tanulja meg, hogy megeszi ami benne van, aztán nincs tovább! Vedd napi rutinba minden nap ugyanabban az időben, hogy hintázik egy kicsit a pihenőszékben, de aludni az ágyban kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!