Mit tennétek, utaznátok?
Olyan lehetősèget kaptunk hogy 1hetet tölthetünk Barcelonában, szeptember vègèn, ingyen.
Fiam akkor lesz 17hónapos...
Mennètek?
A férjem munkájából adódóan sokat utazik, sokszor meghívják a családját is, azaz minket. :)
Én úgy voltam vele, hogy tök jó lehetőségek ezek, szinte tök ingyen világot látni, de amíg nem lesz a gyerek 2 éves, nem megyünk. Aztán úgy alakult, hogy mégis bevállaltunk egy római utat 14 hónapos gyerekkel. Semmi nem viselte meg, pedig hotelben voltunk. azóta kiderült, ő ilyen típus, jól tűri a változást, a rendhagyót.
Mindig figyeltem rá, hogy a napi rutin nagyjából meglegyen. Aludjon délután, hiába van sok látnivaló Rómában, kell neki a nyugi. 1 hétből 4 napot a hotelben aludt délután, direkt visszamentünk ezért. Akkor fürdettem és tettem le aludni, amikor itthon is szoktuk. Nagyon jól viselte.
Azóta megjárta Dubait, Barcelonát, Portugáliát, Londont, Párizst és 3 hete jöttünk haza Vietnamból. Nem törődtem az időátállással, így az sem kavart be. A repcsit is nagyon jól bírta, bár már 4 éves.
Szerintem ne hagyjátok ki a lehetőséget. 2 óra repcsivel, főleg ha szopizik esetleg, simán kibírható.
Barcelona gyönyörű és még nem is hotelbe mentek. Szeptember végén talán már olyan meleg sincsen, hogy attól nyűglődjön.
Szóval igen, mennék. Érezzétek nagyon jól magatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!