Mit tennétek a helyemben?
7 ève vagyunk a fèrjemmel együtt;egy egy szobás lakásban egy 2 èves gyerekkel. A fèrjemnek áprilisban megszünik a munkaviszonya. Pár napja derült kiegy boltban elájulva;mikor korházba vittek hogy 11 hetes terhes vagyok. A doki azt mondta hogy szerinte ezt már nm tudon elintèzni hogy elvegyèk. Nem is lett volna szándèkomban. Csak a párom egyáltalán nem akarja. El is cibált pènteken a bizottságra(nem volt nyitva). Azt mondja hogy minek vminek vállaljunk be egy 2.at. Meg hogy èn biztos tudtam az egèsz dololgrol csak eltitkoltam. Nem is tudhattam rola;mert a menszeszem ugyanugy megvolt(es most is menszesz kozben vagyok).
Mit tennetek a helyemben? Nem akarom raeroszakolni sem.
Mivel elvetetni nem tudod, ezért megtartod.
Aztán ha elfogadjátok, akkor ok, ha nem akkor szülés után örökbe adod
A a doki azt mondta hogy 3 honapos korig nem olyan nagy problema ha megjon a menszesz. 3 napig enyhe verzesem van utana elmulik.
Orokbe meg semmi penzert nem adnam;inkabb akkor az apuka koltozik mint hogy mas nevelje a babam.
Nagyon nehéz helyzet, de én úgy érzem, nem tudnám megtenni, hogy elvetessem.
Sok erőt és kitartást kívánok, bárhogyan is döntötök, nagyon sajnállak, hogy ilyen helyzetbe kerültél :(.
Milyen bizottság elé vitt? :-O
Én mit tennék? Válaszolnék az alábbi kérdésekre: hitelmenetes a lakás? Van segítséged? El fogod tudni egyedül tartani a 2 gyereket? Van hová visszamenni dolgozni? Elegendő a fizud hármótokra? (természetesen ezek apa nélkül értendő kérdések...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!