Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

7 ève vagyunk a fèrjemmel együtt;egy egy szobás lakásban egy 2 èves gyerekkel. A fèrjemnek áprilisban megszünik a munkaviszonya. Pár napja derült kiegy boltban elájulva;mikor korházba vittek hogy 11 hetes terhes vagyok. A doki azt mondta hogy szerinte ezt már nm tudon elintèzni hogy elvegyèk. Nem is lett volna szándèkomban. Csak a párom egyáltalán nem akarja. El is cibált pènteken a bizottságra(nem volt nyitva). Azt mondja hogy minek vminek vállaljunk be egy 2.at. Meg hogy èn biztos tudtam az egèsz dololgrol csak eltitkoltam. Nem is tudhattam rola;mert a menszeszem ugyanugy megvolt(es most is menszesz kozben vagyok).

Mit tennetek a helyemben? Nem akarom raeroszakolni sem.

2013. dec. 29. 14:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha 11 hetes terhes vagy és vérzel, akkor menj be a kórházba.
2013. dec. 29. 14:29
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

Mivel elvetetni nem tudod, ezért megtartod.

Aztán ha elfogadjátok, akkor ok, ha nem akkor szülés után örökbe adod

2013. dec. 29. 14:30
 3/10 A kérdező kommentje:

A a doki azt mondta hogy 3 honapos korig nem olyan nagy problema ha megjon a menszesz. 3 napig enyhe verzesem van utana elmulik.

Orokbe meg semmi penzert nem adnam;inkabb akkor az apuka koltozik mint hogy mas nevelje a babam.

2013. dec. 29. 14:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehéz helyzet, de én úgy érzem, nem tudnám megtenni, hogy elvetessem.

Sok erőt és kitartást kívánok, bárhogyan is döntötök, nagyon sajnállak, hogy ilyen helyzetbe kerültél :(.

2013. dec. 29. 14:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem veszik már el a babát, mert ez törvényileg van szabályozva. Pár nap alatt nem tudod elintézni az abortuszt sem. Tetszik, nem tetszik a férjednek, ez van. Ne azon agyaljon, hogy hova cipeljen el téged elvetetni a babát, mert ez már lehetetlen, hanem azon, hogy minél előbb új állást keressen magának. Gondolom felnőtt férfi, ìgy felfogja, milyen lehetőségeitek vannak. Mivel van már egy kétévesed, így nyílván sok mindent nem kell beszereznetek. Nehéz egy kis lakásban két gyerekkel az tény, de ahol egy elfér, ott a másiknak is lesz hely. Ha ügyesek vagytok, kitaláljátok majd, hogy javítsatok az életkörülményeiteken. Minden jót !!!
2013. dec. 29. 14:57
 6/10 anonim ***** válasza:
53%
Nincs is olyan, hogy bizottság!
2013. dec. 29. 15:12
 7/10 anonim ***** válasza:
A férjed, mint családapa, mielőbb keressen magának egy másik munkahelyet. Ez a baba már elég nagy ahhoz, hogy elvegyék tőled, tehát ez a lehetőség már kilőve. Ha nem akarjátok örökbe adni, akkor pedig hozzá kell szoknia a gondolathoz, hogy nemsokára 4-en lesztek.
2013. dec. 29. 15:22
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Milyen bizottság elé vitt? :-O

Én mit tennék? Válaszolnék az alábbi kérdésekre: hitelmenetes a lakás? Van segítséged? El fogod tudni egyedül tartani a 2 gyereket? Van hová visszamenni dolgozni? Elegendő a fizud hármótokra? (természetesen ezek apa nélkül értendő kérdések...)

2013. dec. 29. 15:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Miért szavaztátok le azt, hogy nincs is bizottság? Semmiféle bizottságra nem kell mennie annak, aki abortuszt akar!!! Hová is cibált a férjed, kedves kérdező?
2013. dec. 29. 16:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Meg nem volt abortuszom igy nem tudom hogyan is nevezik. Eloszor oda kell menni a papir szerint es ott eloszor elbeszelgetes lesz azutan 3 nap gondookodasi ido van es ott adjak ki a papirokat a tovabbi lepeshez.
2013. dec. 29. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!