Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennêtek csajok?

Figyelt kérdés

Rajta kaptam.a pasim hogy egy csajnak udvarol. Milyen csini volt ma amikor látta. Klassz nõ

Otthagynátok vagy belefêr?

2013. okt. 24. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
ha csak barátilag udvarolt nincs baj de ha ennél többröl van szó akk nem éri meg a fiú
2013. okt. 24. 20:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálam ez nem fér bele. Borzasztóan idegesítő. Szólnék neki, hogy ezt fejezze be, vagy hagyjuk egymást békén. Volt már rá példa.
2013. okt. 24. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:
neki már csak a szóban való udvarlás jut....szar érzés lehet aláírom de a fiúknak sose fog egyetlen egy lány járni a fejükbe
2013. okt. 24. 21:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Àllítólag csak haversàgból csinàlta később mondta hogy megpróbàlta tud-e még udvarolni ....

Vele maradtam. Persze nem felejtem el ezt neki.

2013. dec. 23. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!