Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Többségetek szeret mindennap találkozni párkapcsolatban?
Hogyan lehetne olyan lányt megismerni, aki mindennap igényli a találkozást vagy ha az nem is megoldható de a telefonos, netes beszélgetést akkor? Tehát hogy nagyon kötődjünk egymáshoz érzelmileg...ez lenne a cél.
Tahó válaszolóknak küldök valamit: :)
korodat írd le.
Kapcsolatban a napi szintű találkozásra van igényem, ha megoldható.
24/N
Én utálok naponta találkozni. Oké, király meg minden, de nekem nem jön be. Heti 3-4 alkalom,ideális nekem... oké, kivétel ha közös a munkahely/suli, vagy más.
Mikor a pasimmal régebben találkoztunk reggeltől estig (mindketten otthon aludtunk) 4 napon keresztül, és minden nap, miután hazaértem, rám írt, és skypolni akart... nekem ez már túl sok volt, és inkább elriasztott a túlzott magához láncolása, hogy bármit csinál a városban, menjek vele. A kevesebb néha több ;)
Utolsó vagyok.
De persze, napi pár óra okés, egy vacsi vagy bármi :)
Lányok. Ez a napi találkozás öli meg. Hogy hiányozhatnál egy kicsit, ha mindig ott vagy?
Aztán meg jön a puffogás, hogy hogy néz ki ez a kupleráj nálam? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!