Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egy párkapcsolatban a társunk kötelezően nem lehet mással, csak a miénk? Sok esetben nem nézhet másra, ami a legfontosabb nem szexelhet mással. Ez miért alakult ki? Miért kell kisajátítani párunkat?
Figyelt kérdés
Ha párunk mással is érintkezhetne nem lenne féltékenykedés , hisz nem hagyna el minket ha egyébként minden jó. Sőt szabadnak érezhetné magát.2013. okt. 15. 11:47
1/36 anonim válasza:
a nem lehet mással alatt a szexet érted?
2/36 anonim válasza:
Ezt hívják nyitott kapcsolatnak, nem?
3/36 anonim válasza:
egy gyerek is féltékeny. emberi érzés, mindig lesz. álmodozzál
4/36 anonim válasza:
Az ember (hormonok és érzelmek szintjén) ismétlődő monogámiára van programozva. Ezt az egyházi esküvők holtomiglan-holtodiglan hozzáállása annyiban módosította, hogy ki kell tartanod a párod mellett, akkor is, ha már nem vagytok boldogok egymással.
5/36 anonim válasza:
Mert egy kapcsolat jó esetben két ember között van.
Ha többen vannak,akkor az nem kapcsolat.
6/36 A kérdező kommentje:
értem hogy ki kell tartani, sőt egy erős kapcsolatban ott vagy a párod mellett bármi történjen. de egyesek úgy kötik a párjukat mintha tulajdonuk lenne. szerintem minél szabadabban engeded annál inkább a tiéd. senki nem gondolja így?
2013. okt. 15. 11:52
7/36 Lilikécske válasza:
Talán azért, mert PÁRkapcsolat.
8/36 anonim válasza:
Mert mi értelme akkor összejönni, a kapcsolat (egyik) lényege ez... Aki összevissza akar kefélni mindenkivel az ne kezdjen kapcsolatba.
9/36 anonim válasza:
Én teljes mértékben egyet értek veled, sztori következik.
Van egy spanom, aki a csajának megtiltotta például hogy facebookon más csávókkal beszélgessen, szerintem ez nagyon nagyon durva. Viszont egy egészséges "kisajátítás" azért, szerintem kell.
10/36 anonim válasza:
Amúgy jó esetben nem kell kötni az embernek a párját, mert magától sem jutna eszébe másokkal lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!