Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egy párkapcsolatban a társunk kötelezően nem lehet mással, csak a miénk? Sok esetben nem nézhet másra, ami a legfontosabb nem szexelhet mással. Ez miért alakult ki? Miért kell kisajátítani párunkat?
Figyelt kérdés
Ha párunk mással is érintkezhetne nem lenne féltékenykedés , hisz nem hagyna el minket ha egyébként minden jó. Sőt szabadnak érezhetné magát.2013. okt. 15. 11:47
11/36 anonim válasza:
természetes hogy nem beszélgethet más férfiakkal facebookon.
12/36 moonlightsentinel válasza:
Ez nagyon személyfüggő... van, aki tényleg akkor nem megy el, ha szabadon enegdik, viszont van akit igenis rövid pórázon kell tartani. Embere válogatja.
14/36 A kérdező kommentje:
én úgy gondolom, hogy azok a legerősebb kapcsolatok, ahol mindkét fél tudja a másikról, hogy szereti és megbízik benne annyira, hogy tudja ezt.nem kell más a párjának,tehát nincs féltékenykedés. ha bármilyen módon fogjuk a társunkat még ha kis dolog is az, akkor van. azt mondják egy minimális féltékenység kell. szerintem nem kell. tudd hogy ő van neked örülj neki, de ő ugyanolyan szabad ember mint te, ha akar kitart melletted.
2013. okt. 15. 11:57
15/36 anonim válasza:
Kérdező, én egyetértek veled, minden eddigi komoly kapcsolatomban engedtem, hogy ha megkíván valaki mást, nyugodtan menjen és csak addig jöjjön haza hozzám, amíg ezt szívből tudja tenni. Általában nem léptek félre, bár volt egyvalaki, aki lehet, hogy megcsalt, de nem tudtam róla. (#4)
16/36 anonim válasza:
komolyan írtam. férfi - női barátság nincs, nem beszélgethet facebookon. kivéve ha átküldi folyamatosan.
17/36 A kérdező kommentje:
igen én is ezt írom, amit te is, ha szeret, nem kell kisajátítani, mert nagy valószínűséggel akkor nem is fog másfelé lépni
2013. okt. 15. 12:01
18/36 anonim válasza:
Majd a legjobb fiú barátja lefekteti. Gyerekek vagytok.
19/36 anonim válasza:
Én nem bírnám elviselni, hogy a PÁROM egy másik FÉRFIVAL legyen bizalmas viszonyban vagy vele szexeljen. Ez beteges. Az ember nem erre van beprogramozva. Persze, csinálja ezt aki akarja, de az ne akarjon az Én párom lenni. Mert aki az akar lenni, az fogja fel, hogy ROSSZUL ESIK látnom ezt. Olyan érzés, mint ha egy tőrt forgatnának a szívemben. Szó szerint. Bizonyára még sosem éreztél ilyet és ezért nem bírod felfogni és ezért a kérdés. Ha majd érzel te is ilyet, akkor érted meg, miért PÁRkapcsolat a párkapcsolat és miért két ember van benne.
22/F
20/36 anonim válasza:
Nem vagy semmi:D Nem rövid póráz ez egy kicsit? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!