Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy egy párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egy párkapcsolatban a társunk kötelezően nem lehet mással, csak a miénk? Sok esetben nem nézhet másra, ami a legfontosabb nem szexelhet mással. Ez miért alakult ki? Miért kell kisajátítani párunkat?

Figyelt kérdés
Ha párunk mással is érintkezhetne nem lenne féltékenykedés , hisz nem hagyna el minket ha egyébként minden jó. Sőt szabadnak érezhetné magát.
2013. okt. 15. 11:47
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjük ott, hogy normális ember nem akar a párján kívül mással szexelni, meg semmi olyan tevékenységet, amit amúgy a párjával csinálna annak pársági státusza miatt. Ha akar, de mindig visszamegy, az inkább pofátlan kihasználás, te adsz nekem kaját, én meg mulatok mással. Marhajó, tényleg.

Az emberben van kötődés, és ez így van jól. Felelősségtudatként is megjelenik, mondjuk ez hiánycikk mostanság...

2013. okt. 15. 12:54
 22/36 anonim ***** válasza:

Itt az érzelmek és a testiség összefonódásáról van szó, ha szeretek valakit, akkor csak vele vagyok.

Emellett valóban érdemes lenne vigyázni az olyan kijelentésekkel , hogy a párom az enyém stb. Mindenki saját magáé, nem tárgyak vagyunk, nem birtokolhat senki. Akár férfi akár nő legyen a illető, ha megérzi a póráz szorítását, előbb utóbb elege lesz. Tartsd lazán és ha szerencséd van örökre a tiéd marad.

Egy rossz példa sajnos, hogy egyes nők úgy gondolják, ha távolodik tőlük a párjuk gyorsan teherbe esnek, és így majd minden megváltozik. Helytelen taktika: egyedül fog maradni egy gyerekkel....

27L

2013. okt. 15. 12:54
 23/36 anonim ***** válasza:
77%
Olvasom itt egyesek véleményét!Mi az,hogy férfi és nő között nincs barátság?Igen is van!Attól,hogy én szeretem a páromat,hűséges vagyok hozzá,had döntsem el én kiket tartok barátaimnak!Ugyan is a szerelem olykor megy,a barátok meg maradnak!
2013. okt. 15. 13:02
 24/36 anonim ***** válasza:
0%
döntsd el, csak ne gyere a közelembe.
2013. okt. 15. 13:03
 25/36 anonim ***** válasza:
Attol hogy neked viszket a gomba a sunàdon, màs még lehet boldog, ha ez neked degradàlo, akaszd fe magad egy fàra.
2013. okt. 15. 13:08
 26/36 anonim ***** válasza:
Azért a nyitott kapcsolat az emberek nagyon nagy részének egyáltalán nem kényelmes dolog, sőt igen. A hűség és a hűség elvárása egyáltalán nem egyenlő a kisajátítással.
2013. okt. 15. 13:14
 27/36 anonim ***** válasza:
Én már próbáltam a nyitott kapcsolatot, de nem az én világom, nem tetszik. Nekem egy párkapcsolat két emberről szól és a legjobb nekem azzal a szex, akit szeretek és lelkileg is nagyon közel áll hozzám, másokra nem igazán vágyom. A szex azzal, akit szeretünk, aki a párunk, szerintem egy nagyon intim kapcsolat. Ha mással csináljuk (mondjuk nincs állandó partnerünk és befigyel egy-két egyéjszakás kapcsolat), az csak pótlék, nem az igazi. Ha pedig egy komoly kapcsolatban valamelyik félnek pótlékra van szüksége, az szerintem valami problémát takar.
2013. okt. 15. 14:13
 28/36 Princess Sarcasm válasza:
100%

Mert önzőek vagyunk. Egyetértek az elgondolással, én is azt mondom, hogy nem kell tiltani a másikat semmitől, sőt, ezt sose tűrném el, minimális szinten se, és az ellenőrizgetésnek se semilyen fajtáját. Ezt tisztázom is mindig, hogy ez gondolkodás nélküli szakítást von maga után.

Egyébként szerintem a legtöbb ember úgy van ezzel, hogy egy kis flört vagy ilyesmi nem árt semmit a kapcsolatának, ha ő csinálja (és valóban nem is árt), és azt hangoztatja, hogy milyen elfogadható ez... na de ha a párja flörtölget mással, az már fájdalmas. Szóval kár itt lázadozni a rendszer ellen, ilyesmiket soha senki nem fog száz százalékos nyugalommal elfogadni a párjától. Ez van.

2013. okt. 15. 14:22
 29/36 anonim ***** válasza:
51%
Gyűlöltem, amikor megpróbáltak kisajátítani. A szüleim a példák nekem. Van egy közös életük, de megtartották a sajátjukat is mellette. Apám elmegy a haverjaival inni, mulatni, anyám úgyszintén a barátnőivel és egyik sem szól a másiknak ezért. Megbíznak egymásban és nem is csalták meg egymást soha. Pedig apám nagyon jóképű férfi és tapadnak rá a nők. Szerintem az ő kapcsolatuk a normális. De az nem normális, amit itt a 69%-os ír. Beteges. Egyetértek a kérdezővel, hogy minél hosszabb a póráz, annál hűségesebbek vagyunk. 22L.
2013. okt. 15. 15:32
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

29-es, de a kérdező nem azt írja, hogy bízzunk meg egymásban, ne tartsuk pórázon a másikat, mert ha hosszabb a póráz, hűségesebbek vagyunk, hanem azt, hogy szexeljünk másokkal is, ne csak a párunkkal, mert ez az igazi szabadság. Azért a kettő nem ugyanaz. :)

Egy dolog, hogy bízom a páromban, nem ellenőrizgetem, nem féltékenykedek, de az már megint más, hogy közben ezzel-azzal szexelgetek, mert úgy érzem magam igazán szabadnak. :D Nekem ez valahogy nem lenne felszabadító érzés.

2013. okt. 15. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!