Azt mondja a védőnőm, hogy a babának minden cuccot megvenni 1 millió Ft. Nekünk nem lesz annyi rá. Ez tényleg így van, vagy túlzott?
Tudtok olyan oldalt ajánlani, ahol fel van sorolva, miket kell venni egy babának?
Köszi, 15 hetes kismama
Szia!
Én először használtas bababoltban néztem szét, és nagyon jó dolgokat lehet kapni. Pl. én a babakocsit ott vettem, 3 kerekűt, sehol nem volt kopott vagy szakadt, a kerekei sem voltak megkopva. Van hozzá mózeskosár is és mindez potom 18000Ft volt. Bébihordót 4500Fr-ért. Ruhákat is érdemes nézni, hiszen nincs idejük a babáknak elhordani annyira nőlnek. Szinte mindent ott vettem és eddig csak kb. 40000Ft-ot költöttünk. Szerintem egyáltalán nem szégyen ha az ember ilyen helyen vásárol, mert nem mindenki engedheti meg magának, hogy túl sokat költhessen.
Jó babavárást, és ne aggódj: 34.hetes kismami
Utolsó válaszoló! És hol van ilyen bababolt? Jobban szeretnék ilyen helyen mint a neten, mert itt legalább meg lehet nézni a dolgokat.
Köszi mindenkinek!
Túlzott. Bár ha mindenből a legdrágábbat és a legújabbat veszed biztos ki lehet hozni ennyiből is. De felesleges lenne mégha megtehetné bárki akkor is. A gyerekek nagyon gyorsan nőnek és ami még ma jó rá, az pár hét múlva nem biztos.
A turi boltba menj be nyugodtan, ott is meg lehet nézni jó alaposan. Ne legyél zavarba, az ott lévő eladó nem fog rád csúnyán nézni. Örül, hogy vásárolsz.
Igaz itt az interneten névtelenebb, személytelenebb lehetsz, de hidd el a turiban se fog senki kinézni, lenézni. Baba cuccban meg pláne nem.
Sőt tudok olyan embereket, akik megtehetnék hogy drága boltokban vásároljon ruhákat mégis a turiból öltözködik, mert sokkal egyénibben tud. Meg a másik, hogy élvezetes időtöltés a turkálni. Nyugodtan próbáld ki. Még kis beszélgetős csapatok is ki szoktak alakulni.
A baba cuccok meg aztán tényleg nagyon tiszták általában és minőségiek. Azt aztán moshatod, nem fog, nem nyúlik stb. Persze azért jól meg kell nézni.
Úgyhogy hajrá. A védőnő szava meg nem mindig szent, pláne nem ilyen anyagi féle dolgokban. Ha ügyes vagy olcsón és minőségi cuccokkal megúszhatod és senki nem mondja meg hogy honnan van.
Hajrá!
A turi nem áll tőlem távol. :), az én ruháim is onnan vannak nagyrészt. :) Sőt a babának is már vettem ott pár dolgot.
Csak olyan helyre gondoltam az előző kérdésemben, ahol lehet venni babakocsit, ilyesmit.
Akkor lehet én értelmeztem félre. Felénk van olyan baba turi ahol van használt babakocsi is. Illetve rá kell kérdezni, hátha tudnak hozni azt is, persze így látatlanban nem veszed meg, csak érdeklődsz.
Vagy tesz vesz, vatera, ill. védőnői, gyerekorvosi váróban is szokott lenni kitéve hirdetés.
Ez de hülye... egy millió, persze. Én a táppénzemből vettem meg mindent egyedül, szerinted hol költöttem rá egy millát? Ez a védőnő nem lehet valami gyakorlatias, gondolom azt hiszi, hogy mindenki a legdrágább cuccokat veszi.
Itt egy lista, ezt én írtam: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!