A te gyerekednek mikor jött ki az első foga? Mik voltak a jelei? Milyen zselével kented? Vagy mivel enyhítetted a fájdalmát?
Figyelt kérdés
2015. máj. 17. 11:32
1/5 anonim válasza:
Hat hónaposan jött ki az elsö foga. Jele nem volt, onnan tudtuk, hogy van foga, hogy ráharapott az apja ujjára. Aztán mikor a rágófogai jöttek, az már fájt neki. Ilyenkor nurofen szirupot vagy homeopátiás golyócskát adtam neki. Meg fagyasztóban lehütött rágókát.
2/5 Ditta323 válasza:
Pont akkor töltötte a 8 hót. Alig aludt délelőtt és csak a kezemben volt el. Du-án ballagási ebédre mentünk ahol (házi) sajtos tallért tolta a szájába és rágta. Akkor törte át az ínyét a fogacskája :) Ennyi volt, a másik most jött ki neki a napokban valamikor (meg se kottyant neki)
3/5 anonim válasza:
Kereken 7 honapos volt mikor az elso ket foga total egyszerre jott ki. Kicsit nyugosebb volt, de nem volt veszes. Ahogy nevetett lattam h feheredik az inye estere a hegye ki is bujt. Nem kentem semmivel. Amikor sirosabb volt fogzaskor adtam neki fajdalomcsillapitot. Tudom sokan ellenzik ezt, de ha vkinek a feje vagy foga faj, birja ki az is csillapitas nelkul. Kuvancsi lennek meddig birna.
4/5 anonim válasza:
Negy honapos volt mikor kijott AZ also ketto total egyszerre.a jele fokozott nyaladzas es ragcsalas volt.en nem adtam neki semilyen fajdalomcsillapitot,atveszeltuk.ot nem viselte meg eddig nagyon egyik foga sem.
5/5 anonim válasza:
6,5 hónaposan jöttek ki az első fogai alul. Előtte időközönként voltak nagy sírások, ilyenkor bekentük nagyon ujjhegynyi dentinoxal (kb. 2 hetente egyszer) és különböző rágókák. Az elsők kijövetele után már nem kellett dentinox a hütőrágóka is jó volt. Most 8 hónapos és 5 foga van. Nálunk ezek voltak az előjelek: híg széklet, kevesebb bébiételt evett, nagyon nyálzott, nyügösebb volt mint szokott. Aznap mikor kibújtak csak kézben volt el. És olyan cumit vettem neki aminek a széle rágóka azt nagyon szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!