Melyikőtök babájánál, milyen jelei voltak, amielőtt/kb1-2hét/az első foga kijött? Van olyan, hogy be sincs dagadva az ínye, mégis kibújik a fogacska?
Gondolok itt, hőemelkedés, hasmenés, arcpír, popsikiütés stb...
Ugyanis kisfiam 6 hós lesz, nincs még foga, az ínyét sem látom bedagadva, de mégis mintha a fogzás jelei mutatkoznának!
lehet hogy mar faj neki az inye de meg nincs bedagadva n es maid ezutan fog legalab is i igy voltunk mi es mi nalunk 1 honapig kinozta szegenyt az also 2-o de mar a felso kettot eszre sem vettem amikor kijott (vasarnap vettem eszre )
7 honapos kislany anyukaja
bocs az ekezetek miatt es a helyes irasert
Szia!
Nálunk egyik fognál sem volt semmilyen előjel, sem láz, sem íny duzzanat, semmi. Hét foga van, de egyiknél sem tapasztaltam semmit...tt
A kisfiam első foga 7 hónaposan jött ki úgy, hogy észre sem vettük. Úgy tudtam meg, hogy kibújt, hogy elkapta az ujjamat, és ráharapott :)
Most 9 hónapos és már kint van a két alsó és egy felső. Most jön a 4. felső, de nagyon szenved vele. Lencsenagyságúra van bedagadva, lázas volt még este is, hasmenés, orrfolyás, sírás, nyűgösség,a feneke piros lett, szóval minden tünet ami létezik, az előjött. Remélem hamar áttöri az ínyét, mert rossz látni, ahogy szenved. :(
A dentinox már nem hatásos, csak az erősebb gyógyszertári kence.De az is csak kb 2 percig.
Hát most itt tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!