Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehetséges hogy egy 8-9...

Lehetséges hogy egy 8-9 hónapos baba elinduljon?

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 19:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Naná, hogy lehet! Az én lányom még nem volt 6 hónapos, amikor felállt a kiságyban, aztán mindenhol máshol is, és még nem volt 10 hónapos (9,5), amikor megtette az első pár lépését kapaszkodás nélkül, és nagyon hamar eljutott a több méteres távig. Azóta is szalad:)

De mielőtt bárki elkezdené, hogy biztos csak kamu, meg hogy egy "csodagyerek" elfogult anyucija vagyok, és itt büszkélkedek, nem!!! Nagyon gyorsan fejlődött a mozgása, és ez mindent háttérbe szorított, mert amint megfordult először, onnan kezdve "megnémult", és nem akart még gügyörészni sem egyáltalán, csak a mozgása fejlődött szinte. Szóval mi most kezdünk csak dumálni, pedig lassan egy éves lesz. De minden baba más, és nem lesz semelyik sem szebb, sem okosabb, sem ügyesebb, ha valamiben előrébb tart a kortársainál, mert a babák 3 éves korukra teljesen utolérik egymást. Egyébként távol van tőlem a büszkélkedés, sőt, elég sok fejtörést okozott, hogy nem akar semmit beszélni (szerencsére azóta beindult:) ), hiába mozog ügyesen. (bár ő mindent magától csinált, és minden mozgásfázis megvolt neki, csak mindegyiken hamar túllépett)

2010. febr. 25. 00:23
 12/14 A kérdező kommentje:
Az én fiam holnap lesz 7 hónapos,és tegnap felállt,de ugy hogy csak egy kézzel huzta fel magát.Anyosom mondta hogy ha igy folytatja 8-9 hónaposan elindul
2010. febr. 25. 06:47
 13/14 A kérdező kommentje:
Bocs a vége lemaradt.És azt hittem hogy ez tul korai,de ugy látszik nem.Egyébként 1 hónapja mászik.:)
2010. febr. 25. 06:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam 7 hónaposan állt fel először.

9 hónaposan egyik napról a másikra úgy döntött,hogy elindul teljesen egyedül segítség nélkül.Meglepődtünk rendesen.:)

2010. márc. 6. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!