Lehetséges hogy egy 8-9 hónapos baba elinduljon?
Az én kisfiam 1 hét múlva lesz 8 hónapos, és ha az ölemben ül,már nyomja fel magát, mintha állni szeretne. Ilyenkor megtartom őt pár másodpercre a hóna alatt.
Hát ezen én is elcsodálkoztam, mert még mászni sem mászik.
De lehet hogy ez a mozgásciklus, mármint a mászás kimarad?!
Lányom 6 hónapos 1 hetesen felállt, 11 hónapos kora óta magától megy. Bútorokba kapaszkodva már régóta lépegetett.
De a fiam csak 8 hónaposan állt fel, mégis ő is 11 hónaposan indult el.
Lányom 6 hó 24 naposan felállt, már lépeget kb 3 hete bútorok mellett. 4 napja már kapaszkodás nélkül is egy-két lépést. Jövő hétvégén leszünk 9 hónaposak. :)
Ennyit a mássz utánam állatkákról és járássegítőkről :) Anya, apa karjába jobb menni :)
20:05ösnek:
Ne aggódj, nem marad ki a mászás! Az én kislányom a hétvégén volt nyolc hónapos. Egy hónapja állt fel, de mászni csak kb két hete mászik. Fokozatoan szorította ki a kúszást. Két napja lépeget kapaszkodva, és ma többször is elengedett, mikor mellettem állt, igaz, csak kb. 1 mp-ig állt egyedül, de akkor is! :)
Szóval akár el is indulhat egy baba ilyenkor. Én 10 hónapost már láttam tipegni.
Szia!
Az én kisfiam 7,5 hósan állt fel elöször! Azóta szépen kapaszkodva megy minden mellett és már néha el is enged mindent és pár pillanatig meg áll most 9 hós!
elképzelheto.
fiam 7,5 honaposan felállt, majd 3 honapig oldalazott butorok mellett, 10,5 honapos volt, mikor elindult.
a szomszéd kislány 9 honaposan szintén elindult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!