Mi a véleményetek az Izabella névről?
Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 16:05
21/27 anonim válasza:
fűűű, nem tetszik. Mindig egy romalyány jut róla eszembe. kb. mint a balogh nóra a barátok köztben. A belláról meg a debella.
22/27 anonim válasza:
Szerintem szép. Én szívesen adtam volna ezt a nevet a lányomnak, de apa hallani sem akart róla.
Meg a vezetéknevünk is i-re végződik, fura lett volna.
23/27 anonim válasza:
Igen, az a baj, ha már ismersz egy ilyen nevű lányt,nőt, akkor az jut eszedbe róla. Nekem is egyből " Nóra " jut eszembe róla, nem tudok elvonatkoztatni. De ha nektek tetszik, akkor adjátok, ne hallgass másra, az emberek sokfélék, egyiknek tetszik, másiknak nem. Én ezért nem is árultam el a babám nevét míg meg nem született, mert nem akartam, hogy majd mondják, hogy fúj, ne mán, ne ezt add, hanem...vagy épp az ellenkezőjét.
Nekünk tetszett és kész.
25/27 A kérdező kommentje:
06:32-balogh nóra mióta cigány??
2010. jún. 9. 17:37
26/27 anonim válasza:
balogh nórika igenis vonós, kapaszkodj meg :D Nem baj ez, de ne tagadjuk :D
27/27 A kérdező kommentje:
tényleg az??:Dnem is tudtam.dehát a lányai kis szöszkék,fehér bőrűek,és mellesleg gyönyörűek:)
2010. jún. 10. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!