Mi a véleményetek az Izabella névről?
Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 16:05
11/27 anonim válasza:
Szia!
Nekem tetszik.Biztos tudod, hogy az Erzsébet névből alakult ki.
/Z/
14/27 anonim válasza:
Nekem is tetszik, de a kislányomnak nem adnám, mert ennél jobban tetszenek más nevek.
De a véleményem az, hogy szép.
17/27 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű :) Én mondjuk Izabel-ként akartam adni a lányomnak, de nálunk is "lenyúlták" előlünk :((
Azóta egy barátnőm kislánya is Iza lett, Izinek becézik, szerintem csodaszép különleges:)
18/27 anonim válasza:
szerintem "vénlányos" ,öreges.
ráadásul ált. nem fogják "Izabellázni" mindenki Izának fogja hívni.
19/27 anonim válasza:
Maga a név szerintem szép, nekem tetszik, de nekem fontos h dallamos legyen a vezeték névvel. Ha úgy ítéled meg, hogy illik a vezeték névhez bátran kereszteld Izabellának.
20/27 anonim válasza:
Szèp nèv sztem....
De èn ha becèznèm Bellànak becèznèm ès nem Izànak mert az olyan öreges ... :S legalàbbis szerintem...
és èn ùgy ìrnàm,hogy " Isabella"
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!