Mi a véleményetek az Izabella névről?
Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 16:05
5/27 anonim válasza:
Én sem adnám a lányomnak, ( asszociálok, felénk a "más vallásúak" körében divatos név ), de nincs olyan név, ami mindenkinek tetszik!
6/27 anonim válasza:
Nekem a Barátok Közt-ös Nóra jut az eszembe erről a névről. Én biztos nem adnám a lányomnak ezt a nevet, de egyébként nagyon nőies név és az Iza formája kimondottan tetszik.
7/27 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, sokkal jobb mint a most divatos tucatnevek. Hagy ne soroljam. Nem sok kislánynak van ilyen neve, eredeti!
9/27 anonim válasza:
Szerintem gyonyoru nev.
En adnam a lanyomnak csak egy ismerosek mar elloptak elolunk.
Raadasul nincs tul sok belole.
Add neki batran ezt a szep nevet.
10/27 anonim válasza:
Én Izabella vagyok :) 35 éves.Nekem nagyon tetszik a nevem és örülök,hogy ezt kaptam.Ha nektek tetszik,akkor add nyugodtan a lányodnak.Még most sem tucatnév!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!