Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mik voltak szamodra a legfolos...

Mik voltak szamodra a legfoloslegesebb babaval kapcsolatos dolgok, amiket eddig megvettel?

Figyelt kérdés
2015. máj. 13. 22:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ja, tényleg, a mellszívó. Nem felesleges, de 2 gyereknél 2 félét vettem és egyikkel se mentem semmire :( Ha lenne még egy gyerekem, akkor nem is tudom, vennék-e, vagy melyiket :D
2015. máj. 14. 06:41
 12/17 anonim ***** válasza:

Hálózsák: egy percet se volt benne

Kiskádba támaszték: egyszer használtuk, utálta

Nagykádba csúszásgátló: érdes volt, feltörte a fenekét

Drága pihenőszék: maga a szék jó volt, hasznos, szerettük, de tök felesleges volt 20e forintosat venni, az 5000-es is pont megfelelt volna.

2015. máj. 14. 06:53
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

Szopipárna. Ha megnyomódik, a gyöngyök betonkeményre állnak.

Az összes hülyeség nálunk abból fakadt, hogy az első gyerekről vettünk példát.

A nagy szerette a MAM cuccokat. A kicsinek is beszereztük a gigacsomagot. Most bizniszeltem el egy kismamával, miután a pici öklendezik tőle. Vettünk több különböző darabot, mindet utálta. Aztán kaptunk egyet a védőnőtől. Csak azt azt egyet használja, sehol nem találok olyat. Úgyhogy cumicsipesz és para, hogy el ne hagyjuk.

A nagy szerette az újszülött hordozót, szinte folyton ott lógott rajtam. Szóval varrattunk egyet a picinek. Feszeng benne, a babakocsiba akar lenni, mert ott jobb a kilátás.

Kókuszmatrac. Komolyan, olyan kemény, mint egy huzatolt deszka. Amíg nem tettem bele derékaljnak egy puha takarót, nem aludt benne.

2015. máj. 14. 07:38
 14/17 anonim ***** válasza:
Fél ruhatár 😃 ( szerencsére más anyukáktól vettem így nem volt drága) kislány ruhák mert a végén fiam született a doki benézte. baldahin+a vas ( használtba szettbe vettem. Hálózsák nekünk feleselegs volt ( panel télen 27) később meg már nem fogadta el.
2015. máj. 14. 07:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Amit mi vettünk és feleslegesnek vélem:

Pocakpárna

Bimbó védő kenőcs

Amit kaptunk:

Hálózsák,sosem használtuk és nem is fogjuk.

Ruhák.

Bimbóvédő "De ugye ezek nekünk nem kerültek pénzbe.

Asszem ennyi. Talán mert igyekeztem tudatosan vásárolni,így nincs felesleges azt hiszem:) Egyenlőre:)

2015. máj. 14. 08:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Tényleg szopi párna.

De azt is kaptuk.

2015. máj. 14. 08:41
 17/17 anonim ***** válasza:
61%

Mellszívó, a legdrágább bimbókenőcs, anyatejtároló- 2 és fél hónap után már nem volt tejem, nem használtam ezek közül semmit, amíg volt, addig se sebesedett ki a mellem.

Cumisüvegek- bár hamar tápszeres lett, nem kellett volna annyi cumisüveget vennem, etetés után úgyis elmosom a cumisüveget, szóval van több olyan, ami még a csomagolásában pihen, valamikor majd eladom.

Takarók- nem baj hogy vettem, mert pl. babakocsiba azt rakok alá, meg be is takarom, de itt is többet vettem a kelleténél, hálózsákban alszik, így éjszakára nem tudom használni, csak állnak a szekrényben.

Cumisüveg melegítő- egyszer-kétszer használtam, de a hideg tápszert lassan melegíti át, könnyebb a mikróban megmelegíteni a vizet és abból csinálni tápszert. Melegen tartásra jó, de ahhoz megfelel egy sima olcsó termosz, át is tértünk rá.

Pihenőszék- az én babám nem igazán értékelte, úgy elnézelődött benne, de nem kötötte le, elég nagy pénzkidobás volt a leghiperszuperebb zenélő, világító, rezgő pihenőszéket megvenni.

Hordozókendő- szerintem nagyon hasznos lehet, de én nagyon béna voltam, nem tudtam megkötni normálisan, szegény gyerek elég furcsán lógott benne, úgyhogy hagytam a fenébe, teljesen új állapotban van és az se volt olcsó.

Kókuszmatrac- ugyan elalszik rajta, de mindenhol elalszik, szerintem hamar zavarni fogja hogy ilyen kemény, egy sima keményebb szivacsmatrac is megtette volna, töredék pénzért.

Ruhák- van bőven olyan, ami csak egyszer vagy egyszer sem volt rajta. Kevesebb ruhát kellett volna beszereznem és nem elcsábulnom a gyönyörű, de kényelmetlen és nehezen feladható lányruhácskáktól.

Légzésfigyelő- ez egy HASZNOS dolog amúgy, de én mikor hazaértük a kórházból azt se tudtam hol áll a fejem, 2 hónap eltelt, mire ráeszméltem, hogy azt is vettünk, akkor már nem raktam alá, így ez lett a legdrágább dolog, amit megvettünk és a csomagolásából se került ki. Még egyszer mondom hasznos lehet, de nekem így csak pénzkidobás volt.

2015. máj. 14. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!