Angel care 100-as légzésfigyelővel kapcsolatos?
Nekünk AC300-as van, először mi is azt hittük egy ilyen esetnél, hogy meghibásodott, de rájöttünk, hogy azért hagyja abba olyankor a riasztást, mert ahogy odalépünk a kiságy közelébe, érzékeli azt a pici mozgást is a padlón keresztül, és úgy érzékeli, mintha a baba már venne levegőt, és abbahagyja a hangjelzést.
Próbáljátok ki, hogyha nincs a baba az ágyban, kapcsoljátok be, és amikor riaszt, egy kis idő után lépjetek a közelébe. Ha abbahagyja, akkor valószínű nálatok is ez lesz. Mi egy picit visszavettünk az érzékenységéből, de azért ha jól odatoppantok mellette, most is abbahagyja, de 3,5-nél már nem akarom lejjebb venni az érzékenységét.
Már mi is majdnem kicseréltük emiatt mert azt hittük, hogy rossz, míg rájöttünk erre. És elvileg (én úgy olvastam), hogy hivatalosan nem is szervizelik, mivel életmentő készülék, tehát ha nem jó, nem buherálják.
Ja, bocsi, most olvasom, hogy még nem értetek oda mikor elhallgatott. Akkor lehet, hogy közben vett levegőt.
Szerintem a piros akkor azért villog tovább, hogy utólag lásd, hogy volt riasztás csak abbamaradt, legalábbis egy másik légzésfigyelő használati utasításából valami ilyesmit láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!