Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hordozókendővel kapcsolatos?

Hordozókendővel kapcsolatos?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni hordozókendőt, de tanácstalan vagyok hogy milyen is vegyek. Mire kell figyeljek a vásárláskor? Milyen hosszúnak kell legyen? 3 hetes a kislányom .
2014. okt. 28. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Liliputi rugalmas hordozókendőjét ajánlom. Újszülöttnek csak rugalmas való. Ebben kényelmesen elvan és nem terheli a gerincét. Nekem mindkettő imádott benne lenni. Amúgy nem vagyok egy nagy hordozós, de az első pár hónapban nagy szolgálatot tett ez a kendő.

[link]

2014. okt. 28. 20:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2014. okt. 28. 20:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Én meg pont azt olvastam, hogy a rugalmas nem olyan jó, én Amazonast vettem, ez egy olcsóbb fajta, de túl hosszút vettem, mert zsebes kötést akartam, ami pici babáknak jó, de kb ötször vittem úgy, mert pici korában utálta a babám, most már elviseli, de már nem kellene olyan hosszú, mai fejemmel meitait vennék, újszülöttnek meg van mei tai fazon rugalmas anyagból, hop tai néven keress rá. Én megbántam kicsit a kendőt, bár nagyon kényelmes felvéve, meg jó, hogy variálható, de hát a babám nem rajong érte. Youtube-on ha rákeresel vannak Nandu-s videók, kendőválasztásról és kötési módokról, azt is érdemes megnézni.
2014. okt. 28. 20:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekünk is liliputi rugalmas volt. A fiam imádta, és mivel nyugodt volt tőle, én is imádtam :D
2014. okt. 28. 20:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem liliputi csatosom van. 2 hetes korától kisbékázik benne.
2014. okt. 28. 21:46
 6/8 anonim válasza:

Ujszulott korban a rugalmast ajanljak. Nekunk is ilyen van (4,5 meter), 4 hetes kora ota hasznalom. A babam imadja, nagyokat alszik benne.

Youtubeon sok fajta megkotesi technikat talalsz. Vagy ezen az oldalon.

[link]

Sok sikert a kendos hordozashoz ;)

2014. okt. 28. 22:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem egy Zsömbim volt, nagyon szerettem.
2014. okt. 28. 23:47
 8/8 anonim ***** válasza:
van facebook-on egy hordozós csoport, majd otthonról belinkelem neked, itt nincs face. Hozzáértők válaszolnak, segítenek. Én is nem régen csatlakoztam, mert bár nincs még babám, de mindenképp hordozni szeretnék majd, ha lesz
2014. okt. 29. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!