Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan, aki elégedett a...

Van olyan, aki elégedett a védőnőjével? Aki nem, miért nem?

Figyelt kérdés

Még jóval a gyermekvállalás előtt a babás ismerőseim - szerte az országban - mind panaszkodtak a védőnőjükre. Amiket meséltek, annak nyomán számomra a védőnő idővel nagyjából a mumussal vált egyenértékűvé. Amikor megismertem a sajátomat, az első benyomásom nagyon pozitív volt, egy karakán, ugyanakkor laza és együttműködő nőnek tűnt. Idővel kiderült, hogy a határozottsága inkább arrogancia, ostobaságokat beszél, az orvosnak sok esetben mond ellent, de olykor még saját magának is, ugyanakkor úgy viselkedik, mintha ő találta volna fel a meleg vizet. Ja, és mindeközben szinte "sztárvédőnőnek" számít a környéken.

Azt gondolnám, ez egy felelősségteljes szakma kellene, hogy legyen, ahol az sem árt, ha tudja, kivel hogyan illik viselkedni. (Amikor hazajöttünk a kórházból, anyukámmal olyan hangnemben beszélt, hogy azzal egy életre leírta magát mindnyájunk előtt.)

Nektek mik a tapasztalataitok?

2015. máj. 13. 14:19
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Én meg vagyok elégedve a vnövel, nekem sosem szokott okoskodni, nem flegma, elmondja a dolgokat ha kérdésem van válaszol, ha oltásra kell menni elötte mindig szól, igen amikor terhes voltam és egyik héten egy kicsit sokat híztam akkor szólt hogy próbáljak odafigyelni a súlyomra, ez a dolga, a te érdekedben teszi, mindig szólt 2-3 nappal elöbb mikor jön, így próbáltunk hozzá alkalmazkodni, volt hogy a lányom aludt mikor jött, nem várta el hogy keltsem föl, söt mondta is hogy alvó baba nyugalmát nem szabad megzavarni, leültünk megbeszéltük a dolgokat utána elment, mindig kedves mosolygós, de ha egyszer nem lenne az azt is megértem, mindenkinek lehetnek rossz napjai :)
2015. máj. 15. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!