Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. s. Másnak is felhúzták...

S. O. s. Másnak is felhúzták 3 hósan a kukiról a bőrt? Milyen neogranormon kenőcs kell a kukira? Ma felhúzta a doki a kukiról a bőrt és nem tudtam hogy 2féle kenőcs van.

Figyelt kérdés

Pedig szépen fel-fel jött neki,erre ma "föltépte" Neki.Be van duzzadva és fúúú nagyon sajnálom.Ma már egyszer bekentem neki.Nagyon félek a fürdetéstől.Az van a neográra ráírva hogy:felületes bőrsérülések,felmaródások hámosítására.

Ez jó?Mert ha nem 8-ig van gyógyszertár akkor leszaladok és veszek másikat.

Előre is köszi.

2010. febr. 23. 18:28
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Pisinél nem sír hála az égnek.Hát jövőhéten ha megint meg akarja kínozni nem fogom engedni neki.Annyira sajnálom,hogy sírni tudnék.

Köszi mindenkinek a válaszát!!

A tetránról tud valaki valamit??? :-)

2010. febr. 23. 18:49
 12/24 A kérdező kommentje:
Igen vettem kamillát de a fürdőkrémes vízbe akkor most ne mossam meg neki?Lehet csípni fogja neki?Elég ha csak kamillás vattával áttörlöm neki?
2010. febr. 23. 18:57
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Tetran kenőcs a legjobb!
2010. febr. 23. 19:00
 14/24 A kérdező kommentje:
Na megvettem a tetrant és már most fürdetés után azzal kenem be.Remélem nem csinálok rosszat vele,mert már szenvedett eleget az életem.:-((((
2010. febr. 23. 19:35
 15/24 anonim ***** válasza:
Nekünk tavaly a f..z gyerekorvos csinálta ezt,a védőnőnk adott Batadine oldatot minden peluscseréhez és kamillás vízben fürdettem.
2010. febr. 23. 19:59
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom, milyen orvosok vannak?! DokiNŐ?

Mondta előtte, hogy ezt fogja csinálni vagy csak hirtelen felrántotta neki?

Agyamat eldobom!! Szegénykém!

2010. febr. 23. 20:58
 17/24 A kérdező kommentje:
Igen dokinő.CSak megnézte és eszembe jutott hogy a kórházban mit mondtak amikor mentünk kontrollra,hogy szűk.Erre azt mondta hogy dehogy szűk és megnézte megint és mondta hogy 1 hónapot ad a gyereknek hogy visszajöjjön teljesen.Már akkor megilyedtem,de amikor másodjára megnézte neki is állt és azt mondta ha már elkezdte akkor lehúzza neki.Nahát mint az előző kommentemben írtam kész voltam és azt mondta hogy ne sziszegjek ez nem fáj neki.Persze láttam nem sírt hanem üvöltött.Csak úgy folytak a könnyei.Aztán épp hogy csak megnyugodott,szipogott már kapta is a szurit.Akkor megint rákezdett.Oly annyira kifáradt hogy mire felöltöztettem el is aludt.Még nem is evett pedig már kajcsi idő lett volna.Teljesen kész vagyok.Nem tudom mi lesz jövőhéten,de nem engedem meg neki hogy mégegyszer megkínozza az tuti!!!!!!!!!!!!Tehát egyszó mint száz váratlanul ért hogy már húzta is lefele neki.
2010. febr. 23. 22:38
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Jaj csórikám!Úgy sajnálom!!Mi jártunk sebészetre más dologból kifolyólag,ott azt mondta a doki,h 2 éves koráig van ideje.(most 1 éves).A gyerekorvosunk azt mondta,hogy nyáron ha jó idő lesz akkor majd "ránt" rajta egyet.Gondoltam magamban,hogy rántok én majd a fejeden egyet..szóval biztos,hogy nem fogom hagyni,főleg hogy neegym i.s olyan vészesen van letapadva neki.Az unokatesóm anyukája mesélte (neki 3 fia van) hogy mindhárom gyereknél kijött a védőnő,fülpiszkálóra tett egy kis lidokain kenőcsöt és azzal bekenték a kukacot.Vártak egy kicsit és megint bekenték.Amikor már úgy gondolták,hogy hatott a kenőcs akkor húztak rajta egy picit és 2 nap múlva megismételték.A babának nem voltak fájdalmai..sem előtte sem utána.Nem értem,hogy egyes dokik miért nem tudják ezt a humánusabb megoldást ezeknek a védtelen kis gyerekeknek.
2010. febr. 23. 22:49
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben biztos ,hogy nem vinném vissza!

Ez abszurd,ez a nő vagy egy pedofil állat, vagy vette a doktorátusát.Szégyentelen az ilyen ember.

2010. febr. 23. 23:13
 20/24 A kérdező kommentje:
Már most csak egy kicsit sírt,de nem is húztam annyira vissza neki csak hogy a feje kilátszódjon.Nemtudom jól teszem e vagy sem.
2010. febr. 23. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!