Pattanás utáni sebekre tényleg jó a neogranormon kenőcs?
Figyelt kérdés
Nem lesz tőle bajom? 15/L2011. ápr. 28. 21:59
1/6 anonim válasza:
bajod nem lesz, de szerintem nem túl hatásos. Bár a semminél nyilván jobb.
2/6 anonim válasza:
bajod biztos nem lesz:) szerintem csak a regenerálásban segít, szóval ha még "friss" akkor nem ajánlanám, hanem amikor már érzed, hogy elfog múlni, de tudod, hogy 1-2-3 napig még tuti ott lesz, na akkor lehet rá neogranormont tenni
3/6 anonim válasza:
Jó, mert hámosító hatású, így segíti a seb begyógyulását. De akkor kend be, amikor már varras, nem vérzik, amíg nagyon friss, addig ne kenj rá semmit, max egy kis alkoholt.
4/6 anonim válasza:
Nekem működik, 3 nap alatt levitte annyia hogy már el tudom tűntetni pedig nagy a heg...
Bajod nem hinném hogy lenne. Csecsemőknek találták ki, 15 évesen csaknem olyan érzékeny a bőröd mint nekik...
6/6 anonim válasza:
Jó rá mert hámosító kenőcs illetve még a bepanten is nekem 3-4 nap alatt eltüntette a két sebemet, én nem 3-szor kentem egy nap a hanem Bekentem este jól és utána aludtam mert sokkal jobban hat amikor alszol és mikor felkeltél kend be újra és ha megszárad a kenőcs folyamatosan kend.Figyelmeztetés:ne kend be alapozóval!!😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!