S. O. s. Másnak is felhúzták 3 hósan a kukiról a bőrt? Milyen neogranormon kenőcs kell a kukira? Ma felhúzta a doki a kukiról a bőrt és nem tudtam hogy 2féle kenőcs van.
Pedig szépen fel-fel jött neki,erre ma "föltépte" Neki.Be van duzzadva és fúúú nagyon sajnálom.Ma már egyszer bekentem neki.Nagyon félek a fürdetéstől.Az van a neográra ráírva hogy:felületes bőrsérülések,felmaródások hámosítására.
Ez jó?Mert ha nem 8-ig van gyógyszertár akkor leszaladok és veszek másikat.
Előre is köszi.
Az én fiam 5 hónapos, de senki se húzogatta még neki, a doki meg pláne nem tépte fel. De miért nyúlt hozzá? Hiszen még bőven ráért volna, legalábbis szerintem.
Sajna neogranormonban nem vagyok otthon, úgyhogy abban nem tudok segíteni.
Nemtudom de most nagyon pipa vagyok rá.
Kész vagyok teljesen.Olyan szinten leizzadtam a dokinál hogy nemi gaz.Remegtem meg minden.És most meg hogy nekem kell csinálni ez a csúcspont.
Jövőhéten vissza kell vinni,mert meg nézi hogy mennyire jó neki.Hát remélem nem tapad vissza.
De azért köszi.
Hallod a helyedben azonnal Dokit váltanék , megteheted az nem oylan mint a védőnő..., nekem csak anyyit mondott a mi első dokink ,hogy túl szoptatom a gyereket és puffad a hasa stb hát azonnal pát intettem neki, fú most nagyon fel irritált amit írtál!!!!! Te helyedben akkorát vertem volna erre a sintér ge..cire hogy lenyomorodik!!!
Mindenki tudja hogy két féle módszer van az egyik, hogy óvatosan fel fel szedegetjük már pár hetes kortól esti fürcsinél,(ez a legnormálisabb eljárás)A másik, hogy ha nem annyira akar neki lazulni akkor várni lehet vele 1-2 évet amikor is újrapróbáljuk a szedegetést,és már könnyebb lesz.Waaa ne vidd ehhhez vissza :S Ha rám hallgatsz. Fújj de megverném ezt a dokit nagyon felidegesedtem gyűlölöm az ieneket , szegény kis picid most egy ien miatt szenved :( Remélem hamar meggyógyul neki jobbulást és kitartást nektek.
Nekünk Alsol kenőcsöt ajánlották a patikában.
Nyugodj meg, 1 napig tuti sírás( ordítás) lesz pisi közben, de nálunk másnapra elmúlt. Ja és van egy fertőtlenítő, amibe bele kellett ültetni, de nem vagyok biztos a nevében Betadine,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!